onsdag 4. oktober 2017

Høst i stua og benet høyt!

Denne uken har sommeren flyttet ut av hus og hjem, og blitt erstattet med lys, mørkere puter, kongler og trær. Hver årstid er fin synes jeg, og etter en sommer med varierende temperaturer og sol er det greit at høsten er kommet. Hagemøbler er ryddet inn, uteplassene har blitt klargjort for høsten og nå mangler jeg bare noen fine dager utover til å rydde hagen.


Det blir nok en stund til tror jeg da foten min ble operert igår. Planen for i dag er å sitte i ro og nyte litt room - service fra mann og barn, tygge Paralgin Forte og Paracetog slappe av;)!


Meldte meg opp til eksamen i dag også, og kjenner litt sommerfugler i magen. Blir nok en runde med bøkene i dag, og skrive litt mer på oppgaven. Det har gått veldig fint til nå, så satser på at det skal gå greit videre. Til helgen håper jeg det blir en aldri å liten Stavanger tur, men pr. idag er jeg litt usikker. Bruker krykker og avstivet sko, så jeg er ikke helt sikker på at en fire timers biltur er helt innafor. Men jeg får se, er jo tidlig ennå.  
Hva er planene for uken din?

2 kommentarer:

Heidi sa...

Håper på noen juleinnlegg nå mot jul

Notre Maison sa...

Hei! Jada, de kommer! Julen er en utrolig fin tid, og jeg begynner pyntingen om ikke altfor lenge! Har allerede kjøpt inn litt pynt, og gleder meg veldig!