søndag 2. april 2017

Hvordan fornye huset på 1-2-3, og litt til😉

Leser en interiørblogger er det ganske sannsynlig at en er litt over gjennomsnittet intressert i interiør, farger og design. Og driver en blogg om nettopp interiør, ja- så sier det seg selv at det fyller ganske mye av hverdagen. Og hodet. Og bidrar til å tømme lommeboka. Derfor tenkte jeg å vise noen av mine kupp😊!  Det må nemlig ikke være dyrt for å være fint! Som denne vakre Get Organised saken fra Riviera Maison som tok en megastor kasse å sende på tvers av Norge. Den pynter opp på kjøkkenbenken hjemme hos meg og jeg elsker den. Såå verdt det, og praktisk er den og😉!


 Hver sesong frister med nye farger og design, lekre detaljer i blader og butikker som bare suger seg fast i interiørhukommelsen og i hjertet, og jakten på fornyelse av hus og hjem er igang. Dette lekre skapet hentet jeg i Kristiansand en sen kveld rett før nattevakt. Hjem og vaske og sparkle, gå på jobb og fortsette morran etter. Søvn ble ikke viktig når en har noe så vakkert som bare ropte på å bli fylt med GreenGate servicet vårt😁!Og med våren og lyset melder det seg ofte et ønske for nye ting, og gjerne en null eller tre ekstra på konto. For de av oss som jobber i det offentlige helsevesenet så er det ikke akkurat der løsningen ligger, men snare tvert om heter den gjerne Finn, bloppis, rubrikk, Facebook eller kanskje Letgo? Denne nydelige skjenken fikk jeg tak på fordi tidl. eiers mann fikk akvarie, og da var det ikke plass. Heldige meg ( og heldige han som hadde en så forståelsesfull kone. Hadde neppe skjedd her😉).


Noe av det gøyeste jeg vet er å kjøpe ting brukt og gi det nytt liv hjemme hos meg. Male, pusse, sette på møbelnagler, sølvspray...endeløse muligheter som  du finner på bl.a Biltema.  Me love 😍! Jeg fant forresten en haug med kampsneglskjell på Finn, og de pynter flott opp nå utover våren og sommeren.


Hos meg har det kommet nye skjenker, benker, stoler, bord, pynteting og rammer, lamper og skap. Mange flere enn de jeg viser her. Og jeg er mer fornøyd med dem enn det jeg kjøper nytt. Og det tror jeg faktisk nåde mannen og bankkontoen er også😉.

God søndag😁!
Ingen kommentarer: