lørdag 6. februar 2016

Trenger ikke være dyrt for å være fint!

En ting er sikkert, du trenger ikke betale i dyre dommer for å få tak i noe som er fint. Det gjelder bare å vite hvor du skal lete;).
 
Jeg har lenge hatt lyst på litt nye møbler til stua, og tenker å bytte ut både vitrineskap, sofabord og tv benk på sikt med Liatorp serien i hvitt fra IKEA. Jeg har funnet ut at med tre barn lønner det seg med IKEA møbler som en heller kan skifte ut på sikt.
 

 
Jeg har også hatt lyst på et nytt konsollbord, men har ikke like stor lyst til å betale full pris. Har nemlig store planer om å bytte ut en del andre møbler også, og da er det jo supert å ikke betale mer enn en må;)! Så hva gjør man da...? Jo - tråler Finn.no, og der fikk jeg faktiskt gjort et kupp!

 
Og der stod det da; et lekkert hvitt konsollbord fra IKEA serien Liatorp til en brøkdel av prisen. I tillegg solgte hun også to lekre lysestaker og drikkebrikker fra Riviera Maison. Også de til en brøkdel av prisen i butikk.

 
Jeg var ikke sen om å klikke meg hjem alle tre, og i dag var jeg og hentet dem. Jeg er så utrolig fornøyd, og gleder meg masse til mannen kommer hjem og ser det.

Telysestaker, stettfat og drikkebrikker fra RM. Lampe fra Ikea;)
 
Hva synes du?

Ingen kommentarer: