onsdag 3. desember 2014

Prosjekt Loftstue del 2: Wallsticker med led lys!

Endelig er vi nesten i havn med oppussingen / møbleringen av loftstua vår. Ofte er det jo sånn at når man først bestemmer seg for noe, da går det fort!
Fredag morgen stod jeg opp etter fire timers søvn etter nattevakt, og begynte å montere møbler. Elsker alt av oppussing, montering og maling, og kan ikke komme fort nok i gang! Etterpå er det bare å sitte ned og nyte....og jeg kan bare sitte og se på hvor fint det ble!
Og kanskje tenke på neste prosjekt?
I dag ville jeg vise dere noe utrolig kult jeg fant på Fargerike Grimstad. De har begynt å selge wallstickers med led lys, og det var midt i blinken for loftstua vår.

Uten lys, og ledning koblet fra
Loftstua skal nemlig være et ekstra oppholdsrom for guttene. Jeg er veldig glad i ting som har mer enn en funksjon, og det har jo denne. Ikke bare er den fin å se på, men den kan blinke, eller lyse sammenhengende. Kan tro det er stilig når lyset er tent!
Wallstickeren har klister på baksiden, og kan festes på det meste av flater. Vi har malt panel, og det går helt fint! Den får strøm ved en liten ledning som går ned i en pedalliknende sak hvor du kan regulere om du vil ha blinkelys eller ikke. Du kan også koble den til strømuttak, men du må da ha oppladbare batterier. Batteriene festes inni "pedalen", og kan deretter kobles til strøm via medfølgende ledning og en kontakt med usb inngang ( medfølger ikke). Jeg har valgt å bare bruke batterier i vår da lampene ikke står på når vi ikke er i rommet. Praktisk, enkelt og flott. Rene kinderegget;).
Med tente lys, og ledning kolbet til

Siden det er ledlys er lysene blå/turkise i fargen. I starten måtte jeg se litt om fargen passet inn her hos oss, men da vi har gråtoner i stuen ble det faktisk bare stilig. Det er som å sitte og se på en høyblokk i New York by night. Da passet det jo veldig bra med bilder på veggene fra New York, og det får dere se mer av i neste innlegg;).
Disse wallstickerene finnes forresten i flere utgaver. Lik til vår ( 120 cm) og lavere ( 84 cm). Den laver eutgaven har også gulfargede ledlys. I tillegg finnes det også et liggende bybilde. Vil råde dere til å ta turen og se, vår eldste har allerede lagt inn ønske om en slik til jul.
Dèt må vel være en grei julegave?
Ha en fin dag alle sammen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du så flott! Den vil jeg ha! Håper de har flere igjen:)!!

Linda sa...

Ja sier det bare. Duracellkanin altså. Montere møbler etter fire timers søvn? Du er knallgod;). Tøff wallstickerene, må nok kopiere der ja... Klem

Anonym sa...

Denne vår utrolig fin! Litt for stor for oss, men den på 8 cm hørtes artig ut. Eller den liggende versjonen. Hmm...Må nok inn og se! Takk for tips! Og husk å sove litt innimellom;)