torsdag 27. november 2014

Prosjekt Loftsute del 1: Endelig tid for oppussing av loftstue!


De fleste kjenner seg nok igjen i at ting tar tid, og det er nok tilfelle for oss også. Vi flyttet inn i huset vårt for 8 år siden, og siden da har loftstuen ( med unntak en kort periode) vært brukt mye som lekerom for guttene våre. Kjekt nok det, men nå er de begynt å bli litt store, og vil gjerne ha litt mer boltreplass med kamerater. Derfor ( og med litt håp om å gjenerobre stuen i første etasje) bestemte vi oss for å pusse opp loftstuen for guttene våre. Det innebar i første omgang å rydde...tenk dere tre gutter, 16 kasser leker, lego, duplo etc...O - lykke. Men vi kom i mål til slutt!Vi fant ut at møbler fra IKEA var en god investering, og tanken på vaksbart trekk er absolutt aktuelt med tre små. Valget falt på Ektorp toseter med sjeselong, Ektorp stol og Bromma pall. Alt i Svanby grå. Da jeg til og med fant Ektorpstolen i Svanby grå på Finn.no til en brøkdel av prisen; - ja da var jeg solgt.
Jeg er litt svak for sjeselonger, og elsker grått, og tenker at disse møblene i kombinasjon med en fondvegg i grått, hvitt fluffy lammeskinnsteppe, myke gode puter, bord og tv vil utgjøre en god hule for gutta boys. Ser for meg juletreet ( vi har ett i hver etasje) med lys i et hjørne av loftstua, disney på barnetv og tre småtrøtte og blide gutter under teppet i sofaen.
Tenker at guttene kan sitte og spille litt der oppe, og at spillene kan ligge i denne puffen? Lov å håpe ihvertfall, for ro og system er vel ikke akkurat deres sterkeste side.
Jeg har også funnet noen utrolig stilige wallstickers på Fargerike Grimstad med led lys! Genialt, dette må bare prøves.

Bilder kommer!

Ingen kommentarer: