lørdag 18. oktober 2014

Vakre Kristiansund og Akuttdagene 2014!

God morgen alle sammen! Nå har det jammen vært stille fra min kant en god stund, og det er rett og slett fordi dagene løper fortere avsted enn jeg klarer å henge med!
 
Siden sist har jeg vært med på noe veldig spennende, vært på en koselig tur til Legoland og Lalandia, og på torsdag natt kom jeg hjem fra tre herlige dager i vakre Kristiansund.
 
 
Har dere vært der noen gang? Det hadde ikke jeg, og jeg ble fortalt av andre at "nei, man reiser ikke til Kristiansund uten grunn", og så for meg en trist liten by i midt Norge. Jeg kunne jo ikke tatt mer feil! Det var en vakker, sterk, nydelig by farget i høstfarger. Selv om det var litt grått de første timene den ene dagen, så var det strålende sol fra blå himmel resten av turen. Jeg møtte mange herlige mennesker, og for en dyktig arrangemangskomite - ledet av Årets Akuttsykepleier 2014! 
 
Festmiddag med konsert med Elg, ikke verst!
 
For en opplevelse! Jeg har lært mye, opplevd masse flott sosialt, og hatt et nydelig hotellrom med sofa, morgenkåpe og tøffler.
 
 
 
Og vet du - de hadde skrevet "Akuttdagene" på et stativ på toppen av et fjell, og bokstavene lyste om kvelden. Så utrolig stilig!
 

 
Gleder meg litt ekstra til neste år, for da er det nemlig vår lokalgruppe hvor jeg er leder som skal arrangere det. Det blir spennende!!
 
 
Kanskje jeg treffer akkurat deg i Arendal i oktober neste år?
 
 


4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Fantastisk blogg, liker stilen i huset ditt! Hvordan spisebord har du i stuen? :)

Notre de Maison sa...

Hei! Velkommen til bloggen min! Jeg har et ganske stort valnøtt spisebord som står i spisestedene av stuen. Plass til 14, men nå er det 12 stoler rundt bordet:). Der det er hjerterom er det husrom! Koselig at du liker hjemmet vårt:). Ha en fin kveld!

Notre de Maison sa...

"Spisestuedelen " skulle det stå, ikke spisestedene ;)

Drømmeboden sa...

Nå måtte jeg bare legge igjen en hilsen! Så bra at du ble positivt overrasket over "byen oss". Det er ingen trist liten by midt i Norge, nei :-) Ei vakker særegen lita perle på kysten ville jeg sagt.. Jeg er ikke oppvokst her, men har bodd her siden jeg flyttet på hybel pga. Skolegang som 16-åring! "Hollywood"-skiltet vårt som står på Bjørnhaugen på byøya Nordlandet bytter bokstaver alt etter hva som skjer i byen, en slags liten hyllest kan man si :-) Og er du så heldig at du går eller kjører over ei av broene mellom Nordlandet/Gomalandet eller kirkelandet/ Innlandet i morgendisen så er byen vår et magisk skue! Kjekt å høre at du trivdes på tur her iallefall! Fortsatt god helg :-)