mandag 27. oktober 2014

Holzweiser Stipiturus Charcoal cardigan - et must i høst!

Om ikke lenge er vi i november, hvor blir tida av? Det begynner å bli en stund siden klesskapet mitt ble introdusert for høsten, men så lenge temperaturene her i sør ligger såpass høyt på gradestokken er det fortsatt mulig å bruke varme gensere og lune cardigans istedet for tykke høstjakker.
 
 
Min absolutte favoritt i høst er en deilig og myk cardigan fra det norske merket Holzweiler. Jakken heter Stipiturus, og er lang. Den rekker meg til bak på knærne, og er litt lengre bak enn foran. Det som er så deilig med denne jakken er at det bare er en knapp, og at den er skrå oppe i halsen. Det gjør at du kan variere så utrolig mye under, og den er like fin til kjoler og skjørt som til bukser. Den skal være litt stor, men velger du den str du vanligvis er, så blir den akkurat passe oversized;).
 
Bilde lånt fra Fine Ting
 
Jeg valgt Charcoal ( koksgrå) farge, og den er en blanding av sort, hvitt og grått. Nydelig farge, og den passer så bra til de andre Holzweiler skjerfene mine. Den finnes i en lekker bruntone også; "Honey", men jeg har så mye i brunt at jeg valgte grått.
 
Så skal du ha en cardigan i høst, så anbefaler jeg at du tar en titt på denne. Du finner den hos Høyer, Neomania, Fine Ting og mange fler, men du bør nok ikke vente for lenge. Det begynner å bli tomt;).

Ingen kommentarer: