lørdag 9. august 2014

For en uke, og den avsluttes med brask og bram!

Denne uken har jeg hatt ferie....og som vanlig er uka fylt med aktiviteter fra start til slutt.
Dyreparken har blitt besøkt to ganger denne uka ( årskort er veldig greit), og det at parken ligger snaue 20 min unna huset vårt er jo et klart pluss;). Ting til skole og bhg start er kjøpt inn og merket, huset er tatt et tak...litt soling, litt lite søvn, og masse kos! I tillegg har jeg hatt en tlf fra sjefen som satte pulsen opp noen hakk og fikk meg til å gå rundt med et stooooort smil i mange dager...men dette kan jeg ikke si noe om ennå! Vent og se!
 
 
Ellers skal jeg i 50 års lag i kveld til en veldig god venninne på jobb! Gleder meg utrolig masse, og kanskje er det planlagt litt ekstra....hvem vet;). Minsten var ferdigladet kl 5 i dag, så nå er jeg på min tredje kaffekopp i dag. Godt jeg har antrekket klart til i kveld og ikke noe som mangler! Jeg skal ha på meg min Tropical Beauty kjole i kveld, gleder meg masse!
 
 
Veldig greit at denne kjolen ikke krøller, det er meldt opp mot 30 mm nedbør i ettermiddag, så regner med at kjolen må opp i knehøyde med jeg jogger nedover til lokalet i støvler ;). Godt jeg skal komme før alle de andre gitt!
 
Sammen med kjolen skal jeg ha den lilla bolerojakken, og min fuchsia Michael Kors Jet Set.
Sommer og solbrun hud = fargerike kjoler;)
 
 
Nå har kjolen hatt en runde hos skredderen, og blitt 2 cm kortere. Fem cm inn i livet og bysten, så nå passer den perfekt!
 
Håper dere får en flott lørdag alle sammen!
 
 


Ingen kommentarer: