søndag 8. juni 2014

Puter og ting og tang til båten


God morgen alle sammen! I går var vi på sjøen i flere timer, og der var helt fantastisk! Såå glad for at vi kjøpte denne båten...og ja, jeg har sagt det til min mann. Jeg var nemlig ikke helt glad for denne ideen i begynnelsen, og så for meg at dette ble mere pes enn glede. Så feil kan man altså ta, og jeg har hatt en helt super dag. Best av alt er at ungene har storkost seg, og min mann er så flink til å navigere! Stolt jeg altså...ingen av oss er vokst opp med båt, så dette er nytt for oss.
Etter første luftetur hvor en av guttene våre sovnet og vi ikke hadde hverken puter eller tepper, så fant vi ut at dette måtte være på plass til neste tur. Så på fredag ettermiddag dro jeg til KiD og Princess og handlet litt. Det er ikke akkurat så ofte min mann ber meg om å handle noe stæsj og pynt, så når han gjør det - da går det fort i svingene! Han ønsket seg noe maritimt, og da ble resultatet dette. 


 
Jeg hadde tenkt meg noe rødt, men det var jammen ikke enkelt. Rødt er jo erstattet med korall fleste steder, og det er ikke akkurat maritimt. Dermed ble det lyseblått, hvitt, og stjerner. Puten i jeansmateriale har en skinnlapp nede på den ene siden med en stjerne på. Ble fint sammen!  At vi også hadde to kjølebagger med maritime farger og stjerner fra før var et sammentreff, men et ganske artig ett. Kombinert med en voksduk med stjernemotiv i marineblått ble det kjempefint! 
 
Pledd er deilig å ha i båten, og eldstemann var så fornøyd da han fant tre stykker med stjerner på! Vi fikk bruk for både puter og pledd i går,da vi var hele dagen i båten, og alle tre ungene sov på skift. 


 
Ble fint synes jeg! Disse bildene ble tatt litt i hastverk da ungene var på vei inn i båten. Jeg liker ikke å legge ut bilder av ungene våre på nettet, så da var det bare å knipse fort! 
 
I dag skal vi også ut på sjøen, og nybakte rundstykker, bolle rog brød er klare til å pakke ned.
 
Nyyyyt dagen!! 

1 kommentar:

mirjamsdrøm sa...

Du er jammen effektiv! Og så fint det ble ;) Ikke rart at dere koser dere med ny båt, herlig sommervær, og bare nyte å være sammen :) Håper vi ses snart! Klem klem