onsdag 4. juni 2014

GreenGate sommernyheter 2014

GreenGate har utrolig mye vakkert, og sommerens kolleksjon i år er intet unntak. Problemet er ikke å finne noe en liker, men å begrense det til bare èn ting....eller ihvertfall til å passe lommeboken ( eller skapplassen). 
Jeg er nok mest glad i de litt mer tidløse GG designene, som de i beige/gråtoner. Derfor er det kanskje ikke så rart at det er disse som får pulsen til å stige en liiiiten anelse....;)
Det å kombinere ulike mønstre er spennende, og gir liv til et dekket bord. Det er ikke så fint om alt er for perfekt, men gjennomført - det liker jeg!
Se så utrolig nydelig den gråbeige fargen er mot kobber og grønt. Drømme, drømme.....mon tro om det ikke er plass til litt i min tallerkenhylle også....;)
Samtidig må jeg jo innnrømme at dette her også var nydelig da...både den sarte gråblå fargen i kombinasjon med blomstermønster, og disse fargene sammen. Strålende, vakre sommerfarger....

Hvilken favoritt har du?

1 kommentar:

toves sammensurium sa...

Åååå kan man ikke ønske seg nesten alt Green Gate lager??? Igjen og igjen,gang på gang kommer de med nye fristelser!Årets sommerkatalog intet unntak,såååå mye fint :)))))
Toveklem :)