tirsdag 3. juni 2014

Første tur på sjøen i egen båt!

Hurra! Endelig var dagen her hvor vi skulle få båten vår ( en Yamarin) på vannet. Eller rettere sagt; på vannet igjen...
Den har nemlig vært på vannet èn gang, og da stoppet motoren. Festlig altså. Da var det bare å få båten på henger, og kjøre til Båtsenteret for å få den fikset. Heldigvis var det bare et filter som de ikke hadde satt riktig på i forbindelse med servicen, så det gikk fort og smertefritt ( les gratis;). Du finner flere bilder av selve båten under etikken "Båt 2013";)
 
Nå var det altså duket for en ny runde på sjøen i går, og dagen var lovende med sol og temperaturer langt over 20 tallet.
 
 
Snitt av Arendal. Den gule bygningen er Tyhomen videregående skole. Litt mot høyre i bilder ser dere gamle Arendal Rådhus, stor hvit bygning.


Det var utrolig gøy! Vi hadde en lang tur ut mot Tromøybrua, og inn mot Pollen i Arendal. Det å legge til i Pollen, og spise is og reker fra båten er noe jeg gleder meg veldig til!
 
Vi fant imidlertid ut at det er lurt å ha noen puter og pledd i båten ( mellomsten fant nemlig ut at han skulle sove litt), så jeg skal på shoppping i dag! Jippi!
 
Tromøybroa i bakgrunnen.
 
Håper å finne noe maritimt, og kanskje noen fine pledd som passer til.
 
I dag er det sommerfest i barnehagen, skytetrening og speideren, fagkveld og nattevakt. Håper stemmen holder!
 
Ha en flott dag alle sammen! 

Ingen kommentarer: