mandag 3. februar 2014

Lys i mørket;)

Eller skulle jeg si snøhaugen, for det føles litt som om vi holder på å snø inne. Det ene vinduet i stua er vendt mot den siden av huset hvor snøen samler seg mest, og det er snø til langt opp over vinduet. Godt det er mange vinduer i stua, hadde fått litt klaustrofobifølelse ellers tror jeg. I dag  snør det også. Akkurat da en skulle tro at nå må det vel holde så bøtter det ned igjen, men det er i hvert fall koselig å være inne når det stormer som verst ute! I dag tenkte jeg å vise lysfatet vårt! Veldig artig å bruke det en har fra før og sette sammen på nytt. Her har jeg brukt et fat fra en gjenbruksbutikk her i Grimstad, og alt på fatet er kjøpt på salg etter jul. Koselig med litt lys på hylla:)
Dekorpynt , lys og små Lene Bjerre hjerter fra Fargerike Grimstad.
Stort hjerte og dekor tre i Lene Bjerre fra Drømmehuset

Tidsfordriv er ikke en mangelvare her i huset for tiden. Jeg skal ha to dagers traumekurs til uka, hvor den ene dagen er teori og den andre eksamen. Kurset går ut på hvordan du skal identifisere type skade/skadeomfang, og hvordan du skal handle ved traumer (skader/ulykker). Kurset tar for seg alle mulige skadeomfang/observasjoner, og behandlinger ved kniv og skuddskader, hode - ansikt og skjelettskader, brannskader, skader i mageregion, på barn, eldre, gravide, sjokk ( kardiogent, kjemisk, nevrogent mm). I tillegg er det også om primær og sekundærundersøkelse ( første - og andregangsundersøkelser fra isse til tå under kartlegging av skadeomfang), behandling med blodprodukter/væskebehandling, røntgenundersøkelser, blodprøver osv osv....kan si jeg leser en del ja. Sist jeg var oppe til traumeeksamen var for noen få år siden, og da var det tre dager. Så dette er en "light" versjon, men krever likevel mye forberedelse.
Rammer fra Lene Bjerre og fargerike Grimstad
Så...da blir det sene kvelder og tidlige morgener, og lesing når kan. Der med havner oppdatering av bloggen litt nedpå lista over daglige gjøremål dessverre. Akkurat nå derimot, har jeg vært oppe siden kl. 05.30 og lest. Så nå fortjener jeg en aldri så liten pause;)
Kos dere da, og ikke snø inne;)

Ingen kommentarer: