lørdag 1. februar 2014

Drømmejakka i havn; Parajumper!

Så fornøyd! Jeg har lenge hatt behov for en ny vinterjakke da den gamle jakken nesten ikke hadde dun igjen. Sånn kan det gå når en kjøper ny vinterjakke sånn hvert fjerde, femte år...;)
 

 
Min PJ er av typen Kodiak.
Den er litt lang, men kan åpnes på sidene. 

 
Fryser ikke med denne hetten her nei....
 
 
Superfornøyd og deilig varm...:)!
Årets ( første?) kupp:)!!


6 kommentarer:

Anonym sa...

I just looove this jacket! So warm and stylish! Lucky you!

Anonym sa...

Så heldig du er! Har drømt om denne jakka kjempelenge, men den er jo så dyr! Flaks å få den på salg! Gratulerer!

Daisys home sa...

Åh, denne var lekker og er sikkert kjempevarm i vinterkulda :) går d å spørre om du har shoppet den på nettbutikk ? kunne gjerne tenkt meg en sånn ja :)
Ha ei fin helg
klem sissel

Notre de Maison sa...

Hi, nice to see you visiting my blog! I love this jacket, and think I will put it into heavy circulation in my closet;). Have a nice day!

Notre de Maison sa...

Hei! Ja, det er en dyr jakke, og jeg hadde nok aldri kjøpt den hvis jeg ikke hadde fått den på salg. Men den er så absolutt verdt pengene, det må jeg si. Håper du får deg en du også, følg med på salg nå som 2014 modellene snart er i salg. Ha en fin dag!

Notre de Maison sa...

Hei Sissel! Ja, jeg er kjempefornøyd med denne jakken, og bruker den til så og si alt jeg gjør ute. ikke frosset ennå, og ofte har jeg bare en kortermet topp under. Hetten er utrolig varm og lun, og deilig å bare vippe opp på hodet når vindkastene kommer;). Jeg fikk den på salg til halv pris her i byen, tror ikke jeg hadde kjøpt den til full pris.Kan jo liksom få en sofa til den prisen...;). Jeg hadde ikke lyst til å handle på nett, da det er mye falske jakker der ute. Parajumper er et italiensk merke, og sendes fra Italia. På diverse nettbutikker kan en få en jakke lik PJ til 2 - 3 000, men du kan risikere at det ikek er en ekte jakke, som ikke har dun i seg og hvor pelsen faktisk er fra hund. Jeg skal lage et innlegg på bloggen om hva en skal se etter når det kommer til ekte jakker, så følg med! Ha en god helg, klem