søndag 5. januar 2014

Vårens farger 2014

Ikke mer enn at jula har kommet ut, så begynner vårfargene å snike seg inn mellom julekulene i butikken. I år er det mye messing, gull og bronse som gjelder, gjerne kombinert med bruntoner, grått, blått og grønt. Lamper og lysestaker kommer gjerne i messing i år. Messing og bronse er også stort som detaljer på tekstiler og lysestaker osv.
Jeg er ikke så veldig glad i noen av disse metallene, men skal ikke se helt bort fra at et par av de monogram putene på bildet under finner veien hjem til vår sofa i løpet av våren.

Lene Bjerre Spring 2014
 
 Denne nydelige blåfargen er det mye av i vår. Lekker, kjølig, frisk og vakker. Hvite puter med blå detaljer, og ensfargede blå med mønster. Tre er alltid tidløst og rustikt, og lar seg kombinere med det aller meste.
 
Living_37
Lene Bjerre Spring 2014
 
 
Grønntoner i både kopper og servicer, gjerne som ton i ton inni glasser /kopper, og som egen farge på blomsterpotter og vaser. Grått, beige, og hvitt er tidløse farger som blir med inn i vårsesongen i år.
 
Outdoor_19
Lene Bjerre Spring 2014
 
 
Disse glassene synes jeg var lekre, og er like fine å ha stående fremme til pynt som i et glasskap. Litt "eyecandy" er jo sjelden feil;)
 
Kitchen_45
Lene Bjerre Spring 2014
 
Alt i alt ser våren ut til å komme med klassiske farger og snitt i år, krydret med pasteller i alle varianter ( spesielt mintgrønn - is grønn, isblå/blå, rosatoner, gult og hvitt), kombinert med tidløse klassikere. Skikkelig vårlig og vakkert, hva mer kan en be om?
 
 
Living_1
Lene Bjerre Spring 2014
 
For min del skal jeg være veldig fornøyd bare regnet forsvinner, så det kan begynne å bli enten vår eller vinter, nå er et sted sånn midt i mellom. Og da kan en i hvert fall drømme om lysere og varmere tider, fuglesang til langt på kveld, lun bris og tente lykter ute.
 
Herlig... 

2 kommentarer:

Monica sa...

Så vakre bilder og klarte ikke å velge en favoritt :) alt etter humør.

Håper du har en fin start på det nye året og ønsker deg ei fin uke

Klem Monica

Notre de Maison sa...

Helt enig, valgets definitive kvaler denne våren! Godt å ha noe å glede seg til! Ha en fin uke! Klem