søndag 22. september 2013

Vi har kjøpt båt!!

Stikk i strid med hva en regner med å gjøre av høstforberedelser, så har vi gått kjøpt oss båt! Det er jo nå det er kjøpers marked, og når vi bor i Sørlandsperlen Grimstad, er det jo for dumt å ikke bruke den nydelige skjærgården som ligger; om ikke rett utenfor døra, så bare minutter unna.

Yamarin 6420 Bild 3

Som sagt, så gjort, og min kjære har endelig fått båten han har ønsket seg leeenge. Etter mange ukers leting på nettet, og flere turer til Fredrikstad, fant vi omsider en Yamarin på 21 fot som nå står hjemme hos oss.

Yamarin 6420 Bild 5

Her er kalesjen på, ganske så lunt og koselig! Hullet i båten er til bordet, som kan stå i begge lengderetninger. Det kan også slås ned slik at en kan legge madrassen over og gi rom til enda to soveplasser.
Jeg hadde ikke så mange føringer for hvilken båt vi skulle velge, men syntes det var viktig at det var litt størrelse på den så vi kunne bevege oss litt alle fem, og at det var kalesje så vi ikke var avhengige av været når vi dro på tur. Toalett er det også i båten, det må til når vi har tre små. Vi har en liten vask også, og vanntank integrert i båten.

Yamarin 6420 Bild 55

Sett bakfra, så er det god plass til å bade fra denne båten! Nedfellbar stige er det også. Begge de blå stolene kan snues helt rundt, og foran passasjersiden er døren ned til kupèen. Her kan en også løfte selve toppen av døren ned til kupèen, så en slipper å bøye seg så veldig når en går inn og ut.


Yamarin 6420 Bild 49

Båten har en del teakdetaljer, som teak på dekket. Dette synes jeg er veldig bra, for da blir det ikke så glatt når en går der. Det er en klar fordel når en har med en liten tass på tre år som trenger litt støtte.

Yamarin 6420 Bild 44

Badetrappen bak er dekket med teak, dermed blir ikke trappene glatte når de blir våte. Håper guttene vil kose seg her! kanskje ikke den helt store badingen, men kanskje koselig å sitte her og fiske?

Yamarin 6420 Bild 13

Kupèen er passe stor til at gutta kan leke der. Her er madrassen dratt helt ut til å gi soveplass, men ellers er det en bueformet sitteplass her nede. Vi fikk med henger på kjøpet, og det er jo en veldig fordel. Nå er det bare litt vinterklargjøring på båtsenteret, og så skal båten på innendørs lagring for vinteren. Håper det blir en knallsommer neste år også;)!


Beklager liten skrift, PC`en er ikke samarbeidsvillig i dag;).

3 kommentarer:

Bjørkli Søndre sa...

Gratulerer så mye med båt!
Sommer og båtliv er det ingenting som kan erstatte! :-)

Sikker på dere vil få mange flotte stunder i denne!

Gleder meg til å se du innreder den!:-)

Vi har tatt opp båten vår for sesongen og det er alltid trist. Man må vente helt til neste sommer igjen! Men sånn er det...

Nyt søndagen!
Klem fra Hilde

Notre de Maison/ Curves and Fashion /Gry sa...

Hei Hilde! Ja, jeg gleder meg til å prøve den, og håper vi får mange gode stunder der. Innrednignen er klar i mitt hode, gleder meg allerede!! Og bilder kommer kommer!! Ha en fin dag, klem

PillePalle sa...

Gratulerer med båtskjøp! Selv har vi en fin svensk båt liggende i Kroatia. Vi bare digger båtslivet om sommeren. Hilsen fra PillePalle