mandag 1. juli 2013

Da har jeg tatt steget....Ny blogg!

Jepp, det har jeg gjort! 
Jeg har gått og tenkt på det ganske lenge og det er utrolig gøy å være i gang. Dere kan tro jeg har fått mange komplimenter på tøyet jeg har kjøpt i det siste, og jeg er så fornøyd! Det gir meg jo lyst til å dele mine erfaringer med andre! Samtidig har jeg vel også innsett at tre barn, turnusjobbing, hus og hjem, og forsøket på en liten smule sosialt liv innimellom ikke gir meg store muligheten til å slite gulvene på Spenst i nevneverdig grad, og at det også går fint å lee sundt og aktivt på andre måter. Samtidig kan det se ut som at de fleste kleskjedene ikke helt har samme synspunkt, i og med at de fleste klær i str 40 ser ut til å være en oppblåst 36 i større proporsjoner. Ikke akkurat flatterende nei. 

Men etter at jeg fant min nye designer, har jeg virkelig fått øynene opp for mote og stil, snitt og farger, og så og si hele garderoben har blitt fornyet. For ikke å snakke om selvtilliten!

 "Curves and Fashion" er en skikkelig feel good blogg som bare handler om klær, mote, farger, form og stil. Ikke ett ord om kosthold og trening, men rett og slett et sted hvor du kan hente tips til klær, og nettbutikker som har et herlig utvalg av klær og tilbehør. Se bilder av klær som passer de ulike kroppsfasongene, tips til hvordan du måler deg for å finne rett størrelse, og mye, mye mer. Jeg har såååå mange planer!
Linken finner du her: http://girlwithcurvesandfashion.blogspot.no/
 Derfor vil denne bloggen utelukkende handle om klær m.m til jenter som er str. 12 og oppover. Jeg håper det vil falle i smak, og kanskje dere får med dere noen gode tips på veien? 
Er det en ting som jeg har lært meg i løpet av dette året, så er det å gripe sjansen når den byr seg. Leve etter "har du lyst har du lov", og ikke utsette til imorgen ting du har lyst til å gjøre i dag. 
Så jeg prøver meg med min nye blogg, og merker allerede at den bringer smilet frem hos meg. 
Så har du lyst, så har du lov; bare stikk innom! 
Og legger du fra deg en hilsen blir jeg superglad! Og har du tips til noe du gjerne ville vite mer om, så si gjerne i fra!
 Hilsen meg!

5 kommentarer:

Man tager hva man haver sa...

Stikker gjerne innom jeg, men fant ikke noen link. :)

Notre de Maison/ Girl With Curves /Gry sa...

Hei! Linken ligger bakt inn i teksten, bare klikk på "feel good blogg", så skal jeg fikse det i mellomtiden;). Ha en fin kveld!

Monica sa...

Stikker innom - håper jeg finner linken :-)

Monica sa...

Fant ikke den jeg- kan du legge den igjen inne hos meg - så hadde jeg blitt glad :)

Klem Monica

NydeligFlott sa...

Hei! Så flott at du har funnet et klesmerke som er perfekt for deg!
Det er deilig å kjenne at selvtilliten stiger!
Klem fra julie :-)