fredag 14. juni 2013

Sommerfest og Magnus Grønneberg!

Onsdag denne uken hadde vi vår etterlengtede sommerfest for akuttmottaket. Det er alltid et høydepunkt som vi gleder oss til, en kveld hvor vi kan kose oss sammen, og ikke trenge å tenke på hva som kan skje om et minutt eller to. Værgudene var ikke helt med oss denne dagen, regnet pøste ned utenfor, men inne i den nydelige pyntede låven var det varmt og godt, god steming og mange, mange glade kolleger! 


Hanne er utrolig flink til å pynte, og hun hadde dekorert låven med lyslenker, og laget hyller av bjørkeved. Rhododendron blomster og  telysestaker skapte en fantastisk stemning langs veggene, og taket var dekket med en stor, hvit pressenning. Lyslenker på langs skapte magisk lys i taket, og sammen med trommelbordene ble det bare perfekt. Røft, tøft, stilig og ikke minst lunt og hyggelig. En perfekt ramme rundt kveldens store høydepunkt; privatkonserten med Magnus Grønneberg.


Før konserten hadde vi et fantastisk tapasbord med de utroligste retter som smakte kjempegodt! Det var så koselig, en herlig kveld! Det gjør ingenting at regnet pøser ned, når en kan være inne og ha det så utrolig koselig som vi hadde. 


Litt spennende var det jo at alt ble filmet, og lokale aviser var også tilstede og tok bilder hele tiden. Og bilder, det ble det jo såklart fra min side også, det er jo ikke hver dag en får privatkonsert med Magnus Grønneberg! Han var utrolig hyggelig, god humor og dere skulle hørt stemningen da han kom inn! Han hadde valgt ut en mengde sanger med nydelige tekster, bl.a. "Kanskje du behøver noen",  og "Syndere i sommersol". Da han på slutten trakk i gang "Tigergutt" var det prikken over i`en;).


Helt fantastisk, en herlig kveld jeg kan leve på leeenge!
Og husker dere kjolen jeg bestilte fra USA? Den kom dagen før, og jeg hadde den på denne kvelden. Superfornøyd, og fikk mange, mange komplimenter. 
Kan det bli bedre? I don`t think so;)

Ha en super dag alle sammen! 
GOOOOD HELG!

3 kommentarer:

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Vilken härlig, mysig kväll!

Önskar dig en skön, fin och kanske solig helg!

Kramar Anncathrine

Karen sa...

Å han er jo så kjekk og flink! Skulle gjerne vært på intimkonsert med han ja...
Så ut som en koselig kveld! Er godt å samles slik utenom jobb og plikt.

Håper helgen blir fin!
Klemmer...

mirjamsdrøm sa...

:) Dette både høres og ser ut som en topp kveld!!
Håper dere får en fin helg ;)
Ses vi på loppis imorra??
Klem klem