lørdag 16. mars 2013

Stickers i gangen; og noen gode tips!

Stickers eller wallwords er utrolig fint! Masse å velge i både når det gjelder utforming, farge og størrelse, og ikke minst priser. 
Nettopp derfor er det jo greit å dele noen gode tips!
Jeg synes dete er veldig greit å bestille via nettet, og da spesielt i utlandet. Ulempen er jo tollprisene, men da er det faktisk lurt å bestille fra Wallwords.com. Der kan du lage dine egne ( custom made), eller velge en av de mange forskjellige variantene de har. Fordelen der nettopp at de sender stickersene som vareprøve, og da betaler du ikke toll;).
 Disse wallstickerene setter du opp nesten bokstav for bokstav, noe som kan være en aldri så liten tålmodighetsprøve;).

 
Ellers er stickers ganske så variabelt i pris, men hvis du er på FB kan du hente opp noen gode tilbud på Happylines. De gir også bort stickers av og til, og det er jo alltid greit å få noe gratis;).
Denne på bildet over her fikk jeg tak i på en liten interiørbutikk på Rykene, som jeg dessverre ikke helt husker hva heter. De hadde ihvertfall to store kasser til 70%, og best av alt - hun lager alle stickere på bestilling og etter ønske!
Veldig greit for oss i området her å slippe porto og dyre gebyrer!

Men stickers kan du også få andre steder; som på Bohus. Der har de store brett i mange ulike former og varianter til billige priser. Jeg gav vel 79.- for mine tror jeg, og det må vel sies å være veldig rimelig! 

Koselig å ha noe å holde på med inne også, ihvertfall nå som snøen plutselig har bestemt seg for å vende tilbake til Sørlandet! Helt hvitt ute i dag da jeg stod opp, og det ser ikke ut som det har tenkt å gi seg riktig ennå.
Litt koselig er det jo også da, får kanskje bake noen boller og lage litt kos når jeg kommer hjem.
Ha en fin lørdag alle sammen!

2 kommentarer:

evalevabo sa...

Så fint du har. Läckra bilder. Gillar.
Ha det fint
Kommer tillbaka
Eva

Notre-de-maison/ Gry sa...

Tusen takk, Eva, koselig å høre! Alltid kjekt å forandre litt, og en stickers eller to er jo en kjempefin og enkel måte å endre et rom på. Kos deg i helgen, kanskje snør det hos deg også? Her er våren laaaangt unna. God helg, klem