onsdag 13. mars 2013

Forandring fryder, og sommerfugler i magen!

Hvem har ikke stått på badet om morgenen og ønsket at lampene over speilet kunne vært utstyrt med "dempe alle rynker og gi ungdommelig utseende" knapp. Ihvertfall når klokka ikke har dd å ringe ennå, og eneste grunnen til at jeg varken er min lille pode på 2 år som hadde ligget altfor lenge til lading, ihvertfall i følge han selv. 
Men, jeg visste at om bare noen ganske få timer så ville dette speilbildet være helt forandret, og jeg var Uberklar!
Neida, ikke noe Restylan eller Botox her ( ikke ennå ihvertfall), men jeg skulle bli ny på håret! 
Ny frisyre og nye farger for nå hadde jeg gått altfor lenge siden forrige frisørbesøk, og greit nok at det nærmer seg påske, men jeg hadde altså ikke behov for å føle meg påskegul i toppetasjen;).
 
Så da bar det til Amfi Arena og Nikita, og jeg er så glad de åpner kl 9 og at så og si hele Arendals befolkning ikke hadde våknet ennå, slik at jeg kunne snike meg inn sidedøren og rett inn i frisørstolen. Tror jeg så rimelig desperat ut der jeg kom lurende rundt hjørnet en halvtime før timen, men jeg måtte rett og slett bare komme meg avsted.
Tror jeg hadde gått med på det meste av frisørens forslag denne dagen. Faktisk gikk jeg litt i surr av alle de flotte idèene hennes, så jeg bare sa at "jada, dèt blir sikkert flott, bare gå igang", og håpet i mitt stille sinn at jeg hadde sagt ja til noe annet enn rødt;).


Time to work the magic! 
Og det gjorde hun; rett og slett underverker for både kropp og sjel! Litt over tre timer i stolen i fred og ro, cappuchino, gode blader...og sommerfulger nok i magen til å danke ut Sommerfulgparken på Sola. Men, det gjelder å ha troen på at det ordner seg til slutt, så selv om det gikk med flere fat med farger og striper ( faktisk tre ulike farger på stripingen og to bunnfarger), og selv om fargen på det hun puttet i håret var av ymse varianter, så er jeg strålende, strålende fornøyd!!

Jeg har endelig blitt kald blond med naturlige undertoner, og borte vekk er alt gyldent. Med helt lyse og mørke toner og kald blondfarge, så synes jeg at øynene også kom litt bedre frem. Ny klipp og mange cm kortere fikk endelig lokket krøllene skikkelig frem også. Og det artige er jo at håret helt endrer farge i sollys, for da ser en hvor enormt mye farger som er i det!


Herlig altså! Min kjære var også veldig fornøyd, og guttene også; selv om de nok var litt skuffet over at mamma ikke kom hjem med lilla hår. De om dèt;). 
Etter frisøren bar det på besøk til pappa, og så i bhg for å se minstemann på 2 år delta i "Eventyret om Skinnvotten". Min store stolthet og glede hadde rollen som "hund nr 2", og jeg kan lukte en Oscar. Gjett om mammahjertet var stolt!
 
Nå skal jeg på jobb om litt, men før det skal jeg rydde og lage middag, og så slappe av litt før det braker løs. Ha en flott dag videre alle sammen, og husk å ta vare på dere selv litt i den travle hverdagen!        

11 kommentarer:

toves sammensurium sa...

For en aldeles perfekt dag! :)
Blir nesten misunnelig...kunne tenkt meg frisørbesøk selv men det spares tilLondontur så da så...får frisørtime vente.Artigå se deg,du ser jo like sprudlende ut som bloggen din :)
Toveklem:)

mirjamsdrøm sa...

Du ble kjempefin :)
Til og med min lille pjokk kjente deg igjen på bildet, "Gry, mamma", sier han ;)
Alltid deilig med litt egenpleie, neste uke er det min tur! Juhuu!
Ha en flott dag videre!
Klem klem

Hverdagsliv det gode liv sa...

Flott dame :o) Det høres ut som en herlig dag! Viktig med litt egenpleie, det gjør hverdagen god! Klem fra Nina

Anonym sa...

Oh-la-la! ;-)
SÅ VAKKER DU ER! Nydelig kulør på håret og et blendende hvitt blendasmil, sammen med et par fantastisk klare øyne, nå blei eg nesten misunnelig! (igjen...) ;-)
Så gøy å få tatt så flott bilde av seg sjøl au, då, og det er fantastisk godt å nyte noen timer i ein frisørstol - og bare tenke på seg sjøl. Eg må forresten sei at du skriver veldig godt, Gry. Eg humra for meg sjøl då eg las starten på innlegget - nå som eg kan gange 20 med 2 godt og vel, så er det eit halvt dagsverk å få klargjort seg til sminke: det starter med øyekrem for mørke ringer og poser under øyene, så er det "fyllmasse" for rynker og kråkeføtter, og dei er det nå blitt så mange av, at heile ansiktet plutselig er dekt av "deep wrinkle filler"... Så må serum og liposomer på, ihåp om å glatte ut- og fornye, før jeg sauser til med nattkrem - bare sånn for sikkerhets skyld for enda mere pleie! Nå nærmer det seg, men primer og foundation må også på før eg kan avslutte forarbeidet med concealeren. Så var det klart for sminke - det er jo ikkje rart det tar tid, og det verste av alt er at eg syns ikkje hverken kråkeføtter eller rynkr er blitt mindre synlige, slik som reklamen lover. Nei, eg skulle vel heller brukt dei pengene på interiør som ER fint å se på istedenfor å prøve lappe på skrukkene...
Ikkje rart du var stolt i bhg´n! Det er så stas når ungene opptrer, og se å stolte dei er sjøl etterpå - morshjerte banker extra hardt då. ;-)
Håper det fremdeles er "rolige" dager mht foreldra dine og at du får litt påskeferie, slik at du kan ha litt familietid sammen med dei? Eller er det slik at du må/vil jobbe i påska? Eg lurte som sagt på om mi kunne treffes ein dag til veka? Er det ein dag du kan? Var forresten innom Marikken igår (så du hadde vært innom der på nettet), og ho hadde fått så himla mye fint til våren! Handla meg eit kort dongeriskjørt og noe koselig dill som du skal få se når mi møtes. Eg elsker dill - gjør du? Men så er det det at eg MÅ begrense meg om eg vil eller ikkje, for eg har ikkje plass til mere!!!
Kos deg på jobb og nyt din "nye" look - du var som sagt rålekker, Gry! ;-)
Go klem - Annette ;-)

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Tove! Ja, det var en kjempefin dag, og godt å kunne bruke litt tid på seg selv og bare nyte! Så herlig med Londontur da! Der har jeg aldri vært, men hører mange forteller om en flott by med mange shoppingmuligheter og god mat! Håper du legger ut litt bilder til inspirasjon for oss andre? Takk for koselige ord om bildet, det setter jeg pris på kan du tro! Ha en fin kveld, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Det er deg vel fortjent, Mirjam! Det blir spennende, fortsatt brunette? takk for koselig hilsen, det ble jeg glad for kan du tro! Ha en fin helg, klem!

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Nina! Ja, vet du, jeg tror det fort kan bli litt glemt i hverdagen jeg altså. Innimellom jobb og barn og alle forventninger og oppgaver og gjøremål, så tror ejg fort en glemmer å stoppe opp litt og bare nyte de stundene ne kan få litt for seg selv, som bare en tur til frisøren. Herlig var det! Kos deg i helga, klem!

solihjartet sa...

Du er simpelthen nydelig!!

Slit'an (som me seier her omkring når me gratulerer med noko nytt) og ei god helg til deg! :)

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Anette! Takk for koselig hilsen om bildet og frisyre, det setter jeg veldig pris på! Tror jammen jeg må ha meg et intensivkurs i make up av deg altså, for her ramset du opp både en og to ting jeg ikke bruker, og knapt har hørt om. Men hvis de virker; så for all del- tips mottas! Kommer jo ikke unna at rynkene sikkert kommer snikende etterhvert, og da er det jo greit å kunne minimere litt;). Ja, du kan tro jeg var stolt av poden! Lille knotten...glemmer fort hvor stor han egentlig er, han er jo ennå lillegutt og skattebassen til mamma med babymage og store, blå øyne. Og da er det jo utrolig herlig å se hvor gøy han har det og hvordan han lever seg inn i det han gjør. Herlig altså...
Ellers har jeg litt fri til uka, blir veldig koselig å treffes! Lurte på om du hadde lyst til å komme hit til Grimstad? Kanskje vi kunne møtes på Ibsen i byen til lunsj, har du vært der? Nydelig hjemmelaget mat og brød, og deilig latte... Og så kanskje hjem til meg en tur etterpå? Du har jo nummeret mitt;). Jeg har en del fri til uka, tirsdag og onsdag er gode dager for meg! Blir spennende å treffes, jeg tror vi har mye felles interesser, og jeg gleder meg til å se hva du fant på turen din. Vi snakkes;)! God helg til deg og dine! Klem

Anonym sa...

Howdy frue!
Takk for svar. Ville bare sei at eg sender deg ein sms iløpet av helga, ang. treff. Gleder meg såå til mi får det til! ;-)
Kos deg mad mann og barn - go´ helj´og go´klem - Annette ;-)

Notre-de-maison/ Gry sa...

Å så koselig at av deg! Det var fine ord; nå ble jeg glad! Kos deg i helgen du også, kanskje snør det hos deg også? Klem