søndag 17. februar 2013

Små forandringer kan gjøre en stor forskjell!

God morgen alle sammen! 
Da har jeg sneket meg til litt mammatid med bloggen i et stille øyeblikk her hjemme. En hektisk uke ligger bak både små og store, og derfor har det gått noen dager siden siste innlegg. Beklager det!
 Ellers tenkte jeg å vise frem de nye knottene til kjøpmannsdisken min! Jeg hadde jo satt i noen fasettslipte glassknotter fra Lama, men de ble liksom borte mot alt det hvite. Så da tok jeg turen til Fargerike. Valgets kvaler altså..... masse å velge mellom! Jeg endte opp med noen knotter i samme størrelse som de jeg hadde fra før, i en blågrå fargetone.


 Jeg må innrømme at jeg var litt spent på om de ville brekke litt mye mot alt det hvite, men så tenkte jeg at de ville trekke veggfargen ned i kjøpmannsdisken så den ikke ville virke stor og hvit mot alt det blågrå.  Jeg synes det virket? Og så er det jo artig at knottene  nesten har samme farge som veggen!


 Jeg kjøpte litt ekstra knotter, så jeg kan bytte ut knottene i tallerkenhyllen når den kommer. Tror det blir fint når alle skuffene har samme type knotter, spesielt når tallerkenhyllen ikke skal henge på veggen, men stå oppå kjøpmannsdisken.

Hva synes du?


Ellers går det bedre med pappa, nå har vi hatt tre gode dager, og jeg håper vi er inne i en god og ikke minst lang....periode nå.
Dette minner meg om å nyte hver dag når vi har den, og verdsette de gode stundene. Så i dag har jeg stått opp tidlig og bakt! I dag skal nemlig eldstemann feire dagen sin på forskudd, og stedet er Pluto Lekeland i Kristiansand. Tenker det blir både høylydt og herlig på en gang! I dagens anledning har bursdagsbarnet bestilt boller, og deigen er satt til heving. Bollene skal dyppes i sjokolade, og pyntes med sjokoladesprinkles, legges i hver sin piratmuffinform, og settes på muffinstativ.

  
Håper det blir så bra (og godt) som jeg ser for meg;). Nam!
Ønsker deg en herlig helg, og skal love å være litt mer tilstede neste uke;).     

8 kommentarer:

Nennes sa...

Så lekkert, skjerpe fint!
Kult håndkle :)

Ha en fin dag, klem ;)

ingridsboble sa...

Kjempesøte knotter :)
Bollene til bursdagen høres bra ut - kan tenke meg bursdagsbarnet blir fornøyd!
Ha en fin søndag videre :)
Ingrid

mirjamsdrøm sa...

Nydelige knotter :)
Koselig krok i kjøkkenet det her!
Nyt søndagskvelden!
Klem Mirjam

Notre-de-maison/ Gry sa...

Så gøy at du likte det, Nennes! Det er jo litt spesielt med det mønsteret, men jeg liker det! Koselig at du likte knottene! Ha en fin dag! Klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Bollene ble kjempegode, og det ble bare to igjen:). Sjokoladetopping var en innetier his gutta. Koselig at du likte knottene! Ha en fin dag! Klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Tusen takk, Mirjam! Koselig at du likte knottene, jeg er fortsatt fornøyd med å ha byttet dem ut. Artig at noe så lite faktisk kan forandre litt! Ha en fin dag, klem

Anonym sa...

Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
A theme like yours with a few simple tweeks would really make my
blog jump out. Please let me know where you got your theme.
Bless you

Feel free to surf to my web page - wedding photographer salary

Notre-de-maison/ Gry sa...

Thank you so much for visiting my blog! I have made the design for this blog myself, so nice of you to notice! I wish you a nice evening, and best of luck with your blog.