onsdag 6. februar 2013

I mangel på vår ute, får jeg plante vår inne!

Helt utrolig, men når det endelig ser ut til å bli vår; med varmegrader og snøsmelting, - så setter det igang igjen. Egentlig burde jeg jo ha lært i og med at jeg er sørlending; det kommer jo alltid både ett og to snøfall før sesongen endelig er over. 
Så i mangel på vår ute, så får det bli vårstemning inne!


 Hos oss har det foreløpig bare blitt disse blå perleblomstene, men de er nydelige synes jeg. Jeg har plantet dem i bollen fra Riviera Maison. Egentlig er det vel en vase, men jeg synes det ble fint å plante i den også. Det ble jo litt annerledes, og passer godt til teksten på vasen; "Something else". Gleder meg til den er full av fargerike tulipaner, og sommerblomster fra hagen! 


 Ellers har min nattevakthelg gått fint, alt fra stille til hektiske netter, og en tur på sykehuset med pappa har det også blitt midt på natten. Så merker jeg er litt i underskudd på søvn fremdeles, men det blir sikkert bedre etterhvert. 
Ønsker dere en flott uke, og husk at min LB give away nå nærmer seg dato for trekkning!  
Og vet dere hva...i dag har jeg ommøblert på kjøkkenet! Til og med mannen synes det ble fint. Så følg med; bilder kommer!
Ha en fin kveld;)  

12 kommentarer:

Anno 1924 sa...

Når vinteren herjer ute, er det koselig å lage litt vårstemning inne:) Perleblomster er så søte! Kjøpte meg noen her om dagen jeg også:))

Anonym sa...

Hellau Gry og Go´mårrån! ;-)
Nydelig vårsteming med perleblomsten, til tross for både snøfall og kuldegrader. Er -13 på heia idag, så det er visst bare inn i hauet mitt våren spirer fram...og kanskje i ditt!? ;-)
Ja, det er ikkje rart du trenger litt tid på å hente deg inn etter så mange nattevakter, men eg håper overskuddet kommer itakt med sola utover dagen. Nå gleder eg meg veldig (og sikkert mange med meg) til å se forandringa på kjøkkenet ditt. Det er himla gjildt å forandre, kan liksom bli et "nytt" rom på 1-2-3, då!
Håper det er ein god periode, med tanke på din far - eg tenker ofte på deg! Ha ein fin dag og nyt våren - inne i din vakre heim! :-)
Go´klem - Annette

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei på deg! Ja, perleblomster er en av mine favoritter, spesielt de blå. Så de hvite her forleden, og de er jo nydelige de også, men det er liksom noe med det å få inn litt farge;). Ha en fin dag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Anette! Kan tro overraskelsen var stor da jeg kom på jobb i dag!! Tenk at du har vært her hos meg, og lagt igjen den herlige pakken til meg! Og så koselig kort, jeg ble rett og slett rørt. For en fin omtanke, og jeg ble kjempeglad! Elsker jo Jeanne D` Arc, og serviettene passer rett inn hos meg på kjøkkenet. Og så lyset da...så nydelig!! Jeg hadde aldri tenkt at noen som jeg aldri har møtt kunne vise sånn omsorg om omtanke for andre, og så i tillegg gi meg en så nydelig oppmerksomhet! Takk for fine ord på kortet, og jeg håper ogs¨at vi kunne treffes, det hadde vært utrolig koselig!! Og kjøkkenet mitt, det gikk gjennom ektefellesensuren i går, og ble godkjent. I dag har jeg bestilt meg en lekker tallerkenhylle, bilde kommer! Skal se om jeg ikke kan få knipset noen bilder ikveld.
Ønsker deg en nydelig dag, Anette! Stor klem!

Jeanett b sa...

Heisann
Kom tilfeldigvis over bloggen din og må si at her var det fint:)
Lurer veldig på hvilken blå farge du har på kjøkkenet ditt?

Ønsker deg en riktig god dag videre:)

Klem Jeanett b

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Jeanett! Så koselig at du liker bloggen min, det er alltig kjekt å høre! Fargen på kjøkkenet er "Tåke", og er ev svak gråblå farge. Den forandrer seg litt etter hva som er inntil, og om det er sollys eller kjølig vinterlys som treffer den. Den varierer i alt fra grålilla til blålilla. Går veldig fint mot både gråtoner, hvitt og blåtoner, så det er en allsidig farge. Bildene i dette innlegget her er fra stuen, og er Kalkgrå. Det er en varm gråfarge med rødt i seg, og som er lun på veggen. Ønsker deg en fin dag, klem

Jeanett b sa...

Tusen takk for raskt svar:) Skal flytte inn i nytt hus snart og denne blåfargen passer perfekt på gutterommet:) Takk for tipset om fargen i stuen også, tror kanskje vi skal prøve denne i vår stue også:) ha en riktig fin kveld videre:)
Klem

Drømmeboden sa...

Jeg gleder meg til å se bilder av kjøkkenet! Her hvor jeg bor er det skikkelig vinterstemning enda. Kaldt, snø og flotte dager med sol og jeg liker det ;-)

Klem Ranveig

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Hei hei!!
Beklager at jeg ikke har svart deg tidligere ang Tolix-stolen min! Endelig har jeg tid til litt ryddings i mailboxen, så håper det er bedre sent enn aldri;)
Jeg betalte rett i overkant av 1100,- inkl frakt ja! Gitt for penga!!
Stolen var på kampanje, og husker ikke helt hva den i seg selv kostet, men totalen var ihvertfall 1100 og noe smått;)

Nyt kvelden!

Anonym sa...

Men tolix er fake da ... Bare sånn at du vet det :)

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Anonym;). Skjønner ikke helt hva du mener med at Tolix stolen er fake, mener du adressen som kommentaren over deg hadde bestilt stolen fra? De originale Tolix stolene designet av Pauchard på begynnelsen av 1900-tallet er jo utrolig dyre. Dvs. hvis du er så heldig å komme over en av de eldste variantene. Derfor er laget nye utgaver av denne stolen i både krakk og stol, og de er jo ekte selv om de er nyproduserte? Åhlens og andre produsenter lager kopier som er omtrent identiske til en brøkdel av prisen ( f.eks. krakk fra tolix i original til 1800.- og samme i kopi på Åhlens til 399,-), men det kommer jo ann på hva du vil legge pengene i. Setter veldig pris på en litt mer utfyllende kommentar fra deg, på hva du mener. Kom gjerne med tips til nettsteder osv som du tenker på. Ha en fin kveld;)

Anonym sa...

Pleassures all mine, Gry! ;)
Klem - Annette -