mandag 18. februar 2013

Er du som jeg?


Og setter pris på blomster i vaser og krukker nå som det nærmer seg våren? Da har kanskje du også irritert deg mer enn en gang over roser som henger med hodet etter få dager, tulipaner som mister blader, og over at du igjen har glemt å sette den nydelige buketten kaldt om natten? Der har du nemlig meg. Elsker roser, men er ikke så flink til å passe på dem. Derfor ble jeg ganske så positivt overrasket over disse rosene jeg fant lørdag!


Roser er nemlig min absolutte favoritt, spesielt disse som er litt sarte, og romantiske i formen. Rosa og hvite roser er favoritten, egentlig er alle farger nydelige bortsett fra gule. Dèt er ikke min farge. Jeg synes disse er så nydelige, sarte og vakre i fargene, og store og fine i formen!


Og hvis du ikke allerede har fått det med deg, så er de altså ikke ekte! Ikke i det hele tatt, faktisk så er de fra Ikea og koster 19.- stykket. En rimelig, og nydelig bukett synes jeg!
Egentlig er jeg ikke glad i kunstige planter eller blomster, men disse ser så ekte ut, at de synes jeg ble fine på kjøkkenet vårt!
 
 

Jeg synes det er utrolig så ekte de ser ut, og da jeg hadde besøk av en venninne i dag la ikke hun merke til at de var uekte før jeg løftet en bort så hun kunne kjenne på den. Denne rosebuketten trenger jeg ikke sette kjølig, ikke vil den henge med hodet, og den vil være like vakker i lang tid fremover. 

Er de ikke fine?

11 kommentarer:

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Ja de var verkligen fina, trodde faktiskt första att de var äkta!:)
Visst e de tråkigt när de nickar efter en dag rosorna..
Ha en fin kväll.
Kram Jennie

toves sammensurium sa...

Jeg er heller ikke stor fan av kunstige blomster,men ingen regel uten unntak!Det finnes jo så mye fint på markedet,kjøpte meg faktisk en fjuskerose selv forrige uke.
Av og til er det helt allergitabletter ;)
Toveklem:)

Hverdagsliv det gode liv sa...

Ja, du verden, disse så ekte ut :o) Herlig :o) Ha en fin kveld! klem fra Nina

Anonym sa...

Kjære Gry!
Ja, eg er au som deg; elsker å pynte med friske blomster OG ergrer meg såå når blomstene henger etter bare et par dager. Iår syns eg tullipanene har vært praktisk talt umulig å få til å stå fint mere enn 1 døgn. Har satt dei kaldt (dvs kjøkkenet), har resnitta dei og eg vet ikkje å eg ikkje har gjort! Igår fant eg endelig og for 1. gang etter jul, ein stoor hortensia, og den var så lekker.
Du, skal mi "krangle" om den fontena på fargerike, eller? ;-)
Neida, den er for dyr for meg nå, og så bør eg pusse opp ganga først. Men du og du, det er det lekraste, og beste eg har komt overm, for dei andre eg har sett på før, har vært til utebruk, og mye mere avansaerte å koble til.
Ja, ja, det er jo bare materialsime, men du å gøy det er...
Så flotte dei knottene dine var! Du har altså det lekraste kjøkkenet, Gry!
Så godt med gode dager for din far (og dere), det er godt å få tids til å henet seg inn igjen med gode perioder. Håper du får kabalen til å gå opp med unger og jobb, nå i vinetrferien, og at du koser deg med ungene. Nå er endelig vårsmeltinga igang - håper mi... Njuta dagen, frue - go klem Annette ;-)

elisabethtorp sa...

Hei. De vår veldig fine ja. Synes ikke det er ofte man finner kunstige bukettblomster som ser ekte ut, men disse gjorde jo absolutt det :-)
Og jeg er enig med deg, roser er nydelige blomster.

Notre-de-maison/ Gry sa...

Ja, ikke sant, Jennie? De ser utrolig ekte ut, det var det jeg også falt for da jeg så dem i butikken. Ellers er jeg egentlig ikke så glad i kunstige blomster, men disse var for fine til å gå forbi;). Ha en fin dag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Det er sant, Tove! En skal aldri si aldri! Koselig med noe nytt, og når det er noe som kan stå fremme hele året er det jo ekstra greit! Ha en fin dag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Tusen takk, Nina, og en fin dag til deg også! Klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Anette! Vittig altså...skal si vi to har lik smake ( mht fontenen på Fargerike). Den er nok i overkant dyr for meg også, men det er jo lov å drømme, og lekker er den! Må nok ta en nærmere titt en dag bare for gøy, men det blir med titten!Og materialisme....sånn er det jo å være blogger. Hvis ikke interiør var artig,. så hadde vi vel ikke møttes her heller;). Men alt innenfor visse grenser da, men det er jo alltid lov å drømme og ønske seg saker og ting! Koselig at du likte knottene til kjøkkenet, det var artig! Og at du synes jeg har et koselig kjøkken, det setter jeg stor pris på. Du får komme og ta det nærmere i øyesyn;). Pappa har det fint, god natt i natt også. Nå har jeg imidlertid brukt en del timer på sykehsuet i dag. Ble vekket litt over halv seks i dag morges av tlf fra sykehuset. Mamma ble akutt innlagt i natt, så nå er det hun som er dårlig. Det er jo vinterferie nå, så de store guttene har vært med på sykehuset og vært kjempesnille i flere timer, så belønningen ble mac donalds og ballonger. Nå skal jeg koke en diger kopp kaffe, og slumre i stolen. For en dag. Håper din dag har vært bedre! Nå smelter snøen her også, herlig sol i dag! Klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Elisabeth! Nei, jeg synes ofte de virklig ser kunstige ut, og da er de ikke mye fine! Men disse ser helt ekte ut, de har til og med torner på seg! Fin pris også, så her kan en jo kjøpe noen og pynte litt, og legge dem bort når det er tid for ny forandring! Roser er bare nydelige, gleder meg til de kommer frem i hagen! Ha en fin dag, klem

Anonym sa...

Neimen detta var då slett ikkje greit Gry... Håper mor di kommer seg fort, og at ikkje det er noe alvorlig! Eg meiner at unger skal skjønne at det lønner seg å oppføre seg greit - dei fortjente nok McD´n som bare det idag - det er jo ikkje bare bare for dei heller sikkert!? Det er jo tross alt bestemor. Så den belønninga støtter eg deg veldig i! ;-)
Tenker den koppen med kaffe gjorde godt for deg - kan eg driste meg til å spørre å slags kaffe du drikker/liker? Liker du slik med smakstilsettinger? Min favoritt er Millstone "hazelnut", men eg finner den ikkje i Norge - kun i Uniten. Typix...
Når du er innom Fargerike, må du gjerne sjekke måla, og om den ruver - for som du seier; det ER jo lov å drømme...
Apropos drøm - nå er det natta og eg håper virkelig at både den og morgendagen blir bedre for deg (og dine), så eg ber om at du kan forsvinne laangt inn i drømmeland med både LB og RB og GG (siden GG gir oss vårkjensle), for så å våkne klar til dyst og ein ny, og forhåpentligvis god dag, Gry!
Beste go´natt klemmer fra heia ;-)

PS! Eg suser gjerne bortover til deg og ditt smellvakre kjøkken ei gang! ;-)