lørdag 12. januar 2013

Et tapt veddemål;)

Èn ting som er sikkert, er at det sjelden lønner seg med veddemål. Det vil si; for den som taper veddemålet. 

For den som vinner er det jo rene lykken!

Og det var nettopp et slikt veddemål mellom min kre og meg, som jeg dro seirende ut av. Vi hadde nemlig fått en regning fra Legevakten på at legen hadde rykket ut til oss på hjemmebesøk hvilet ikke var tilfelle. Min kjære hadde liten tro på at det nyttet å klage på dette, og var så sikker - at han sa at dersom jeg klarte dette; så skulle jeg gå og kjøpe enda en Ektorp stol til stua. M.a.o...han hadde nok relativt liten tro på at det skulle gå;)


Èn ting er sikkert; det er ingenting i veien med snakketøyet her i gården, og dermed ble jeg kvitt regningen etter èn enkelt telefon.  Dette var helt tilbake til mai ifjor, så min kjære hadde nok pustet lettet ut både en og to ganger, og sikkert trodd at jeg hadde glemt hele veddemålet;)


Men dengang ei, og igår kom den herlige svære, myke lune og gode stolen på plass i stuen vår! Det ble så fint med en Ektorp på hver side av trommelbordet, og i og med at de er så store så fyller de litt i stuen vår. De to fotskammelene hadde jeg fra før, og det er utrolig praktisk med et greit sted å gjemme leker når en vil rydde litt! Ønsker meg veldig de grå trekkene i Svanbyserien; men jeg synes det er litt dyrt med over tusen kroner for ett trekk. Da er det mye mer overkommelig med 250.- for Blekinge Hvit..
Om ikke lenge tar jeg jo uansett frem de hvite stoltrekkene til spisestuestolene, og da gjør det jo ikke noe at stolene er hvite.

Men det er jo sånn da at under en tur på Ikea blir det fort mer med hjem enn det som stod på lista ( som jeg sjelden fører). Jeg er så glad i lammeskinn! Spesielt de bruneer fine synes jeg, og dermed ble et slikt med hjem også. Det nydelige pleddet med ruter i brun/gråtoner ligner veldig på Lene Bjerres vinterkolleksjon, og jammen ble ikke det også med gitt (artig med ting en finner i Billigkroken)! Pleddet var brukt til dekor, og dermed tilsalgs for så og si ingenting. Av og til har en bare flaks!

Jeg er sååå fornøyd, og kanskje ikke siste veddemålet jeg blir med på..? Kunne jo trengt en del andre ting også;)  

Ha en flott dag alle sammen!  

13 kommentarer:

Precious Home sa...

Morsom historie!
Den som intet våger, intet vinner;)

Ble veldig fint med to stoler, vi har en nesten lik på barnerommet, som jeg gjerne skulle hatt ned i stuen, men der passer den ikke inn...Så er den også høyt verdsatt på barnerommet til kveldslesning for prinsessa:)

Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld!

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Så fint det blev:) Ha en fin kväll.
Kram Jennie

Helene Iversen sa...

Hehe, så morsomt innlegg. Det er kjekt med veddemål når det gå den rette veien:)

Ha en flott kveld.

Klem

Helene Iversen sa...

Hehe, så morsomt innlegg. Det er kjekt med veddemål når det gå den rette veien:)

Ha en flott kveld.

Klem

Drømmeboden sa...

Herlig, og det ble jo virkelig fint! Også likte både jeg og mannen hvordan du har kombinert brunt og grått! Kjempefint :-) Her i huset har vi forresten en pølsebrødstol! ;-)

God lørdagskveld!
Klem Ranveig

Anonym sa...

Den var go´!!!
Der satte du meg rett og slett på ein sabla lur ide! Den vil eg au prøve meg på neste gang eg syns eg bør blande inn husbonden i eit evt kjøp. Flaks at det er meg som står for snakkinga i heimen - skal nok alltids finne på noe å vedde om... ;-)
Klem - Annette -

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei "Precious Home"! Ja, de er utrolig herlige å sitte i! Jeg skulle gjerne ha skiftet ut ksoestolen på lillegutt sitt rom, men om ikke lenge er han sikkert ikke så glad i å ha en der likevel. Så vi får se. Ønsker meg to Ektorp sjeselonger med armlen på begge sider til loftstua, så det er neste på ønskelista! Ha en fin søndag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Tusen takk, Jennie! Det var koselig at du likte dem! Ha en fin søndag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Ja, ikke sant Helene! En må ta de en vet det er stor sannsnylighet for å vinne;). Ha en fin søndag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Tusen takk, Ranveig! Ja, jeg har ertet han litt for den i året som gikk;). Koselig at både du og mannen din likte det! Jeg synes kombinasjonen grått og brunt er vakkert så lenge det er varme toner begge to. Èn kald og èn varm tone er ikke like fint sammen synes jeg. Brunt og grått gir en egen varme til rommet, men så er jo grått en utrolig fin bakgrunn for de aller, aller fleste farger. Pølsebrødstil høres artig ut, har du bilde på bloggen? Ha en fin søndag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Haha...ja, du får finne noe du vet du vil trekke det lengste strået på, Anette, og slå til! Hvem vet, kanskje det blir mer Lene Bjerre eller Riviera på deg? Ha en flott søndag, klem

Linnette i SkippertaksHuset sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
solihjartet sa...

Gratulerer med sigeren!!

Lurer på om eg skulle prøva meg på sånne veddemål ... hehehe!!

Var i alle fall veldig fint med dei to stolane! :)