torsdag 6. desember 2012

Julepyntet lysekrone!

Da jeg var på Damenes Aften på Bohus i Arendal fikk jeg se hvordan Finn Schjøll pyntet en lysekrone med granbar, kongler, og juletrepynt. Utrolig lekkert, og jeg ble inspirert til å pynte litt hjemme også!


Så for noen dager siden tok jeg turen innom en Panduroforhandler her i byen, og fikk med meg en girlander med kongler som jeg viklet inn og rundt i lysekronen fra Chic Antique. Lysekronen henger på kjøkkenet og er mer til pynt enn til bruk, så da gjør det ikke noe å ha en kunstig girlander hengende i den.


Jeg synes det ble fint, og litt mer jul med en gang. Koselig å kunne pynte til jul, og etter at snøen kom er det jo ekstra gøy! I år skal jeg prøve meg på en jul i naturtoner, sølv og hvitt, så da var det jo artig å finne denne girlanderen. Så langt er det ikke noe rødt å se noen steder, og jeg merker at jeg trives veldig mye bedre med det. Nye juletrelys har det også blitt, men jeg måtte innom mange (!) butikker for å finne små lys, og ikke disse hvite store. De er ikke jul for meg, så da jeg fant 300 minilys i varm lystone med påbygging opp til 1000 lys; da var jeg solgt.

Hva med dere, har dere noen gode tips til dekorasjoner og pynt som dere har kommet over? Jeg blir veldig glad for alle tips, så håper dere har noen dere vil dele!
I dag er jeg hjemme med eldstemann som er syk. Da er det godt å kunne kose litt ekstra under teppet og lese en god bok. "Hubert i nissetrøbbel" kan jeg forresten anbefale; en god latter for både stor og liten. Ha en fin dag alle sammen!

8 kommentarer:

Bondekjerringa sa...

Kjempefint! Skal så lite til for å få så stor forandring... :) Har dessverre ingen tips. Her går det i ett om dagen med "nytt" soverom og pynting. Håper du finner den perfekte pynten! Ha en flott dag :)

Tindrande Auge sa...

Så utrolig flott den ble da! Inspirerende ;)

Ha en flott dag videre! Klemmer fra Nina

mirjamsdrøm sa...

Koselig!!
Godt med kosedager, de trenger både liten og stor :)
Si ifra om du har tid til en tekopp en dag, hadde vært koselig!!
Klem klem

evalevabo sa...

Så fina bilder
Kram Eva

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei "Bondekjerringa";)Tusen takk, så utrolig koselig hilsen fra deg! Spennende med nytt soverom da, må jammen inn og ta en titt hos deg;). ha en fin kveld, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Nina! Tusen takk, så koselig! Gøy at noe så enkelt og lite kan bli fint;)Ha en fin kveld, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Ja, vi trenger det nok både små og store tror jeg. Koselig at du likte lampen. Tar gjerne en tekopp til uka, denne uka er fullbooket med 2 x julebord ++;) Vi snakkes;)Klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Tusen takk; Eva! Koselig at du likte dem! Ha en fin kveld, klem