onsdag 17. oktober 2012

Har du først prøvd en hotellpute...

Så kan jeg nesten garantere at du en eller annen gang kommer til å ønske deg en slik. Hotellputer har stått høyt på ønskelisten her hos oss også. Helt siden vi hadde en helg i suite på et hotell i Stavanger, hvor alle sengene hadde digre hotellputer; ja -  så har jeg ønsket meg dette. Nå hører det til sjeldenhetene at vi bor på hotell, og vi hadde nok neppe endt opp i suite hadde det ikke vært for at vi fikk denne gratis. Men den herlige følelsen av luksus og nytelse det var å ligge i de sengene....det frister jo til gjentakelse. Så hvorfor ikke forsøke dette hjemme...?

Vårt soverom

Samtidig så er det jo ikke helt slik at vi ligger i timesvis i sengen og koser oss med kaffe og blader osv ( vi har jo tross alt tre  til tider meget aktive unger), men det er jo deilig likevel  ( når en har tid) å re opp sengen litt fint, og bare synke ned i en haug myke puter når en er så trøtt at en knapt klarer å holde øynene åpne. 


Jeg er veldig glad i satengsengetøy, men synes det blir fort kaldt på høsten og vinteren. Da er det utrolig deilig med god, gammeldags flanell! Kanskje ikke det mest sensuelle kanskje, men det er vel ikke akkurat kalde tær heller;)

 
Nå går jeg faktisk bare og gleder meg til å krype under dyna i kveld. Er så lei av kald seng hvis jeg er oppe med minstemann om natta, så nå håper jeg at natten blir stille, rolig, lun og varm, og ikke minst lang! Hvordan er det hos deg da? Har du funnet frem flanell, deilige puter og varme tepper ennå?  

Minner samtidig om min Ramsign Give Away, som trekkes den 15.november. Så hvis du ønsker deg et håndlaget emaljeskilt til huset ditt med 30 års garanti; så bør du hive deg med. 

Ha en flott kveld alle sammen!

6 kommentarer:

Lottemora sa...

Hadde ikke klart meg uten jeg heller! Har hatt mine i et par år nå, og fikk så myyye bedre søvn etter at vi kjøpte de. Og så gjør det jo ingenting at det ser lekkert ut når man rer opp heller. Eneste minuset er at det ikke finnes så mange putetrekk å velge i...

Ha en fin dag

Klemmer fra Lottemora

Notre-de-maison/ Gry sa...

Helt enig. Utrolig så mye bedre en sover med disse putene. Det var ikke så mange trekk å velge mellom på KiD, men det er jo andre butikker som har en del mer å velge i. Og det er jo litt gøy at det ser fint ut på rommet også;). Ha en fin dag du også, klem

Ingrid Louise sa...

Jeg og ønsker meg hotellpute...men ikke han ved siden av...ser vel teit ut med bare en,hihi!!
Lekkert soverom!!
Fiiin kveld til deg,klm ingrid l

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Ingrid Louise! Tja, nei det synes jeg ikke. Du kan jo bruke din, og bare bruks hans til å re opp senga evt? Disse putene er jo like fine til pynt som de er gode til bruk. Koselig at du liker soverommet vårt! Ha en en fin helg, klem!

Anonym sa...

så fine puter! hvor kjøpte du dem og hvilke mål har de?

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei! Tusen takk, koselig at du likte dem! Jeg fant dem hos KiD, og putene heter "hotellputer". Lurer på om de er 70 x 100. Ha en fin dag, klem