søndag 2. september 2012

September; tiden for lykter, kos og stille kvelder...og litt fornyelse kanskje?

Nå er det altså høst. Jeg må innrømme at jeg faktisk synes det var ganske vemodig å snu kalenderen bort fra august og sommer, og mot september og årets første høstmåned. På tross av varme dager så har september et snev at ugjennkallelig høst i luften. Jeg er ikke klar for høsten ennå jeg altså....vi har jo knapt hatt en skikkelig sommer her sørpå. 


 Likefullt er høsten på vei, og da er vel bare å gjøre det beste ut av det? September er jo måneden for å tenne lys og lykter inne, for om sommeren er det jo ikke alltid det en gjør når gradestokken viser 20 grader ute, og enda mer inne. De siste kveldene har jeg tent lykter inne, og det er jo så koselig med levende lys!

Blomst og lys fra Lene Bjerre; steiner med skrift fra Z hos Laila

Og med nye tider; kommer også lysten til noe nytt! Hos oss ble det litt fornyelse på lyktefronten. Jeg måtte levere tilbake champagnebollen fra RM som jeg hadde på spisestuebordet da det var feil på den, og da fikk jeg muligheten til å velge et annet produkt istedet. Jeg falt helt for denne lykten fra Riviera Maison, og synes den passet godt inn her hos oss! Jeg liker RM veldig godt, og de aller fleste produktene lar seg kombinere med det meste. Nå er jo trendene også begynt å gli mot at " alt er lov", og det er jo herlig ( selv om jeg gjør/har gjort som jeg vil uansett trender jeg da). Ikke mye grønt å finne hjemme hos oss;)

"Home"; bokstaver fra Kenza

Men uansett hva jeg kjøper; så skal det ha en funksjon, eller aller helst flere! Og dèt er det beste av alt med denne lykten; for den kan brukes på så mange måter! Det er egentlig bare fantasien som setter grenser!

Roseblader fra bryllupet vårt...

Den kan brukes sammen med den lille lykten inni, eller de kan tas ut av hverandre og brukes som som to vaser til blomster. Eller beholde den lille inni og ha orkidèer og flytelys rundt? Eller bruke sanden som kom med lykten, sammen med de flotte kritthvite skjellene fra Riviera Maison, eller de du plukket på stranden i sommer?

Lys fra Lene Bjerre, og "Love" i tre som jeg har malt i grått. Brosjyren fra RM

Det som også var veldig fint, var at det fulgte med en brosjyre! Den hadde mange gode tips mht måter å style lykten på, som f.eks å fylle den med fargerike godterier i en barnebursdag, kunstig snø og kongler til jul, sølvkuler til nyttår; sitrusfrukter til rekelaget...

Kongler fra hagen; og zinkstjerner fra Fargerike

Elsker produkter som kan brukes på mange måter! 
Hvilken synes dere var finest; eller har dere andre gode tips til styling?

Ha en flott søndag alle sammen!

4 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

Kjempestilig!! Jeg liker også veldig godt RM,finner ALLTID noe der ;-)
Artig at du kan forandre tema da...
Synes den var veldig fin på siste bildet,passer årstiden!!
Finfin søndag til deg,klm ingrid l

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Ingrid! Så artig at du likte lykten. Ja, RM har utrolig mye fint, blir helt i drømmemodus bare jeg går inn i butikken. Takk for tips til styling; ha en fin kveld! Klem

salige lavendel sa...

Er ikke helt klar for hølsten jeg heller...men skjønner jo at den kommer uansett =) Godt man kan myke opp litt med stearinlys og god stemning.

Marianne Aas sa...

Hei!
Ser du ønsker katalog fra Perfect Home...
Jeg bor et stykke unna, men posten går overalt.
Kan sende deg en katalog om du sender meg navn og adr :)Bruk gjerne sms. 928 65 422
Hilsen Marianne