søndag 5. august 2012

Magasinholdere til kjøkkenet!

Dere har det kanskje dere også? En haug med kokbøker i ymse størrelser og varianter som samler støv på kjøkkenhyllene? Våre blir "luftet" en gang i mellom; i helger og ferier; men jeg er nok ikke den som lager alt fra bunnen av i en hektisk hverdag.


Men ett sted må de jo stå innimellom lufteturene; og jeg må innrømme jeg har irritert meg over at hyllene ser rotete ut. Men det å finne noe som vil passe inn, og ikke koste en liten formue er ikke lett. Jeg fant selvfølgelig noen lekre fra Riviera Maison, men de var hvite, og jeg tenkte de ville "forsvinne" litt i kjøkkenskapene som også er hvite. Kan vel ikke helt si de var så billige heller, og da jeg måtte hatt fire stykker gikk heller turen til Ikea. 

"Kassett" tidsskriftsamler fra Ikea
  
Der fant jeg noen magasinholdere i blålilla; og jeg synes de passet inn på kjøkkenet vårt? Det blir liksom tre ting i ett; fine å se på; holder orden og er praktiske; og ikke minst; til en rimelig pris ( så kan jeg bytte dem ut med god samvittighet en eller annen gang; for det kan fort skje her hos oss)


I dag blir det en rolig dag hjemme, må jo nyte sola! I går var vi i Dyreparken hele dagen; dèt var kjempekoselig! 
Minner også om min give away, ta en titt her: GreenGate give away
Utrolig koselig med en så stor respons; gleder meg til å trekke vinneren!

Ha en flott dag alle sammen!

8 kommentarer:

Anitas Interiør verden sa...

Hei så fine magasin holdere du har kjøpt deg. Her er kokebøkene godt hjemt i skapet ,blir faktisk brukt litt innimellom men ikke ofte.

Praktisk og fint det du har gjort!!
Ha en fin søndg
Klem Anita

Drømmehuset mitt sa...

Hei
Så fint det ble, kjekt med alt som kan lage system og holde det ryddig.

Jeg har helt glemt å takke deg for den awarden jeg fikk av deg for en tid tilbake. Det har gått litt i ett og ammetåken er ikke til å spøke med:) det har vert lite blogging på meg i det siste men nå er jeg tilbake igjen håper jeg:)

Ha en fin fin søndag.

Klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei Anita! Vet du, det startet slik hos meg også med kokebøker i skapene, men så har jo de skapene blitt fyllt med alt mulig av koppesett og servicer; så da har de blitt plassert i de avlange hyllene.Jeg liker symmetri og ro/orden på kjøkkenet, så da var det deilig å få dem pakket bort på en fin måte. Koselig at du likte dem, og ha en fin søndag du også! Klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Hei! Ja, den awarden var vel fortjent! Ikke tenk på det, husker godt at ammetåken tok det meste av mitt fokus det også. Godt du er tilbake; gleder meg til å lese dde koselig innleggene dine! Ha en flott søndag,klem!

Brunt sukker sa...

så lurt ,blir lett rotete inntrykk med kokebøker i allslaks farger ;)
fin Søndag til deg :)
klem fra Eli:))

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Det var smart... Veldig stilig ja!
Ha en knall fin kveld
klem

Hiltonfruen sa...

Så smart løsning, stilig!
Jeg er så lei av kokebøkene i hyllen min..vil aller helst stue de vekk, men med en kokkemann kommer jeg dessverre til kort...Kanskje dette kan være løsningen hos også også:)
Fin og koselig blogg du har, lagt meg til som følger jeg:)
En fin uke til deg!
Klem Monica.

Line Elisabeth sa...

Hei:)

Kjempeflott kjøkken du har, og stilige magasinholdere!
Skulle trengt en sånn jeg også:)

Ha en fin kveld!
Klem Line E.