tirsdag 29. mai 2012

Ta "tempen" på Sørlandssommeren...

Så herlig en pinse vi har hatt! Strålende sol, og deilig varmt. I går var vi i Dyreparken, i nye " Abra Havn", og det var helt fantastisk! Sabeltannskuta fikk seg imidlertid en smell da den kolliderte med broen inn i Kjuttavika da motoren hang seg opp. De måtte frem med sag og fjerne en del, og etterpå var det mulig å se hvilken fage kapteinen hadde på sokkene sine. Og det fra bakkenivå, siden det var hull tvers gjennom siden. Men vi fikk kjøre båten vi; med masta på halv åtte, men ungene syntes det var gøy;) - og det var det!

Men, tilbake til i dag...

Jeg var en tur innom Fargerike og fikk ny voksduk ++ til kjøkkenet, og der fant jeg denne artige lille saken...


Gradestokk i sink, i både celcius og fahrenheit. Aner ikke hvordan den blir i vær og vind, men den henger under tak, så vi får se. Men jeg synes den er nydelig, og passet inn med det andre på trappa.


Litt flere sommerblomster skal på plass etterhvert, i melkespannene fra Ikea. Vannkannen i sink er fra gården jeg vokste opp på, og er gammel og og godt brukt, og tett som bare det!


Hvordan har dere gjort det ved inngangspartiet deres?

2 kommentarer:

Daisys home sa...

Så kjempefint du har stæsjet på peishyllen:) Bare elsker sånne olivnetre, men hos meg så er de fake:)) Og det er jammen vanskelig å se forskjell på fake tre og de som er ekte.
Nydelig det inngangspartiet:)
Ser du lurer på om basen i midten på trommelen er gjort mindre.Men det er den ikke, for denne var sånn. Det som ble gjort er å kutte høyden på trommelen, for å få den i passende sittehøyde til Panton stolene.
her er det lite som minner om sommer utendørs...kaldt og hagleskur innimellom:(
Ha en fin kveld
klem sissel

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Sissel! Takk for koselig hilsen! Oliventre er vakre uansett, og mange fine å velge mellom. Her haglet det på feedag, utrolig til å være 1.juni. Ha en fin kveld, klem