mandag 21. mai 2012

Steinrøysa nedi bakken...

For en flott dag her på Sørlandet! Små og store har vært ute i hele dag, og jeg har fått jobbet litt i hagen. Herlig altså, utrolig deilig å jobbe med jord og planter, og se det vokse og bli fint. I går regnet det som bare det; og jeg fikk gjødslet godt overalt. Det trengs nå på våren!

Takk for overveldende respons på mitt forrige innlegg, og velkommen til min siste følger av bloggen;

Monica!

Fikk så lyst til å vise dere hvordan steinbedet i hagen ble til slutt! Jeg fikk tak i så mange flotte planter på gartneriet i helgen; og i sterke fine farger siden de skulle stå rett inntil fjellet. Jeg er jo ikke glad i gult, og de grønne steinbedplantene er ikke helt meg de heller. Så da er det jo de fargerike igjen, og siden resten av hagen går i rosa, hvitt og lillanyanser, så er det jo greit å følge opp her også.


Vi beholdt en god del av fjellet bak i hagen da vi sprengte ut tomten, fordi vi synes det er fint med litt variasjon i hagen. Fjeller er jo kjempefint å lage bed i og rundt; og steinbed er både lett å lage, og gøy å lage. Guttene koste seg på steinjakt i skogen bak huset, og de var med på å plante og gjødsle. Vanne fikk de også, både mamma og bedet;)


Jeg synes det ble fint, og fikk litt blod på tann til nest hageprosjekt! Men først skal jeg få en fin hageportal på plass....med rosa klematis og New Dawn klatreroser. Gleder meg!!!

Har dere også hageprosjekter på gang? 

Ha en fin kveld alle sammen!

6 kommentarer:

Kristin sa...

Så nydelig det har blitt! Vakre farger, og klematis og new dawn høres flott ut:) Veldig bra det du skrev i forrige innlegg! Kan ikke være godt å ha det sånn som de damene på hagesenteret!! Fin kveld til deg:)

evalevabo sa...

Underbara bilder
Eva

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Kristin! Tusen takk for koselig hilsen! Det lyser godt opp i den grønne plenen bak huset, fint med noen fargeklatter nå som det snart er sommer!

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Eva! Så koselig at du likte bildene, tusen takk!

Alt for kropp og sjel sa...

Oj så fint stein-bed du har laget :) Jeg bare elsker stein-bed, det er så fint med kontrastene en får.
Ett flott innlegg du hadde før det her. Kan bare si at her i heimen er det høg kosefaktor som gjelder, så får ting være ting. Her LEVER vi :)))
Ønsker deg en god uke videre
Klem

ingridsboble sa...

Så fint du har gjort det :)
Ingrid