søndag 6. mai 2012

NiB utfordring; Nytt møter gammelt

Ja, nå skulle jo jeg egentlig sitte og gjøre siste forberedelser til foredraget mitt imorgen... Men så er det dette med konsentrasjonen da, når sola skinner, alt er stille, og en egentlig har mest lyst til å sitte ute med kaffekoppen. Men....da er jo nest best å kunne "snike" meg til noen minutter på bloggen, og lese litt på NiB.

NiB har en utfordring denne gangen som går på det å kombinere nytt med gammelt, ting som har affeksjonsverdi med "siste skrik", og få det til å bli en helhet.
Det er jo en kjempespennende utfordring som har stått en stund, og jeg har gått og tenkt litt på hva jeg skulle vise frem....


Valget ble trommelbordet vårt, med fugleburet fra Lene Bjerre, og kurven med puter.

 Kabeltrommelen er gammel, og det samme er blomsterpotten. Faktisk er den en av fem gamle avfallsdunker i emalje som jeg var så heldig å redde fra containeren på jobb. De ble alle spraylakkert i matt sort, og nå har jeg hele fem flotte "nye" bøtter til oliventre, buskbom og sommerblomster! 
Kurven med puter, lyset fra Signature og fugleburet fra Lene Bjerre er nytt, men går fint sammen med det gamle synes jeg.


Kontraster er fint, og så er det jo så utrolig gøy å finne nye bruksområder til gamle ting, og å kunne pusse dem opp og bruke dem på nytt på en helt annen måte.
Ta en titt på NiB; det er utrolig mange flotte bidrag å se; og ikke minst en gylden mulighet til å besøke helt nye blogger! 


Nei, nå er vel pausen over tenker jeg, "back to work"!
Minner om min Give Away som trekkes til fredag!

Ha en flott kveld alle sammen!

6 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

Lykke til i utfordringen!!
Trommelbordet er jo kjempefint og kombinasjonen med fugleburet er lekkert!!
Nyt søndagskvelden,klm ingrid l

Kristin sa...

Bordet ditt er bare så lekkert- ja det meste du viser er jo det;) Hagemøblene dine er også nydelige! Ønsker deg en fin uke!

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Ingrid Louise! Tusen takk for lykkønskning! Det er jo alltid gøy å delta selv om jeg har ingen forhåpninger om å nå opp i mengden;)
Tenker du har hatt en fin dag i dag, nydelig dekket bord og flotte minner. Kos deg med bena høyt;) Klem

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Kristin! SÅ koselig å hør, tusen takk! veldig moro at du liker bordet, og tall for kjempekoslige ord! Ha en flott uke du også! Klem

toves sammensurium sa...

så koslig dui har det,elsker desse bildene dine!!!!Herlig sammensetning!
Toveklem:)

Tante Titti sa...

Nydelig sammensetting av kontraster. Lykke til i utfordringen!
Ønsker deg en fin ny uke, og kikk gjerne innom bloggen min og delta på min give away og du har lyst!
Titti-klæmm!!