søndag 18. mars 2012

Anno 1921...på kjøkkenet..

Sol fra knallblå himmel, deilig varmt ute, og en dag med rydding i hagen og koselig besøk. Kan en ha det bedre? Jeg har fått ut hagemøblene også i dag; da er det vår altså! Utrolig deilig å sette seg ned og ta kaffekoppen ute og kjenne at sola varmer! Herlig. Alt er jo lysere nå, men jeg synes det er veldig koselig å ha lykter fremme ennå. Disse er er en favoritt hos meg..


 Jeg fant dem på blomsterbutikken, og de kommer i tre størrelser. Jeg likte best de to minste; for den største ble altfor lang og smal synes jeg. Det er egentlig utrolig mye fint på blomsterbutikkene rundt omkring; har dere lagt merke til det? Lys, lykter og kurver, og nydelige potter og madonnastatuer... Hmmm..nesten farlig mye fint! Jeg liker veldig godt at de tingene jeg tar med hjem har en funksjon; at de kan brukes på flere måter. Sånn er det med disse lyktene! En kan jo plante i dem, eller ha små/store lys, sjokolade, såper eller andre ting oppi. Egentlig bare fantasien som setter grenser? Tror jeg vil prøve meg på blomster i den store etterhvert.  Kanskje perleblomster? Akkurat nå har jeg nøtter i den sammen med lys, og telys i de små. Men der kan det jo stå små roser, eller andre ting..


Og så er det jo litt kjekt at de kan henge oppe, for da kan jeg jo bruke dem ute også! Er det noen av dere som har lykter ute ennå? Jeg har flyttet ut et par; for det er så koselig å sitte ute om kvelden med pledd og lammeskinn i skinnet av levende lys. 


Imorgen er det kveldsvakt for meg, og så skal jeg rodne en del i huset. Ellers kan jeg røpe at det er en STOR dag til torsdag....men jeg kan ikke si hva det er ennå. Dere får vente i spenning...for det gjør jeg! Gleder meg masse til å dele det med alle dere!

Ha en super kveld alle sammen!

7 kommentarer:

JuLiE sa...

Så koselige lykter!!
Sånne fikk jeg også lyst på!!!!!!
Har også stelt i hagen i dag!
Herlig med sol og lysere tider!!

Ønsker deg en Flott aften videre!!!

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei JuLiE! Ja, det er utrolig deilig med vår! Masse sol og overskudd, og deilig å se at det spirer i bed og krukker, og at plenen snart er grønn! Herlig altså. Gøy at du likte lyktene; jeg er svak for alt som kan ha lys i seg; så disse falt jeg for. Ha en fin kveld videre du også! Klem

Anonym sa...

Nydelige bilder! Til å drømme seg vekk i. Skulle gjerne hatt slike lykter, de er nydelige!

mirjamsdrøm sa...

Heisann!
Så fine krukkene var:)
Takk for din koselige hilsen hos meg!
Vi har hatt en flott tur!
Nå skal søndagskvelden nytes i stillhet;)
Ha en fin kveld!
Klem

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei! Så koselig at du likte både bilder og lykter! Alltid like gøy å høre at det en selv liker, også faller i smak hos andre. Ha en fin dag!

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Mirjam! Koselig at dere hadde en fin tur; har tenkt på dere, og håpet dere koste dere masse alle sammen! Synd med lunsjen vår; men vi finner en annen dag eller kveld! Jeg har forresten store nyheter; men kan ikke fortelle om det riktig ennå;) Vi snakkes, koselig at du likte lyktene. Stor klem!

Ingrid Louise sa...

Utrolig fine disse glass-lyktene!!
Har tittet litt på de selv,og ser jo nå hvor fine de er!! ;-)
Og her har vi lykter ute hele året,koselig en sen sommerkveld med levende lys på terrassen!!
God mandag!!
klm ingrid l