tirsdag 3. januar 2012

På tide med bursdagsønsker!

Ja, nå er det ikke lenge til min bursdag! Jeg gleder meg, og jeg kan gladelig innrømme at jeg er akkurat lik ungene mine mht forventningene til hva en får i gave. Og så gleder jeg meg til små, tassende skritt på gangen, og to unger som hopper i senga og roper " gratulerer med dagen, mamma"!!


Det å ha bursdag så tett på jul er egentlig ganske greit... da kan en jo ønske seg det en ikke fikk av julenissen.. Også finner en jo stadig vekk nye ting å ønske seg også, spesielt etter en aldri så liten rusletur i byen, og etter litt bloggetid en stille kveld..
 
Så......da er det vel på sin plass med en aldri så liten ønskeliste? 
Det kan jo hende julenissen eller en annen velvillig sjel har noe på lager;)! Det eneste er om jeg klarer å vente helt til den store dagen, eller om noen av disse tingene finner veien hjem før da...jeg er jo ikke akkurat kjent for å ha tålmodighet når det kommer til interiør og noe jeg ønsker meg....(jfr alle mine oppussingsprosjekter..)

Men....just in case, her kommer det en aldri så liten ønskeliste...
...i tilfeldig rekkefølge:


 
Foto: FruFjeldhammerskaos. Gjengitt med tillatelse.
Disse keramikkbollene fra Bruka Design er utrolig fine! 
Jeg ønsker meg disse i hvitt, eller hvitt og sølv, til både chips, popcorn, snacks og godterier/godis. Bruka Design er tilsalgs hos Frøken Olsen.

Foto: Frøken Olsen, gjengitt med tillatelse
Disse beholderene til kaffe og te er jo også utrolig fine, og hadde passet rett inn ved siden av den hvite brødboksen på kjøkkenbenken.

Foto: GreenGate, montasje MT3

Disse kaffelatte koppene fra GreenGate hadde vært fine til den nye kaffemaskinen. de har jo mange flere mønster også, men jeg er jo ikke så glad i rødt, og bruker også lite blått, så da er jo disse flotte! Ønsker meg skjeene også. GreenGate finnes hos både Merethes Atelier og hos Frøken Olsen


Og så er det selvfølgelig Riviera Maison. jeg bare ELSKER dette merket. Her er ønskelisten nesten uendelig, men det er jo litt deilig også da, så har en alltid noe en har lyst på. 
Og hos Z hos Laila er det ingen ende på fristelsene.....


Foto:RM. Vinaigrette og oljeflasker fra Riviera Maison.

Foto: RM. Morter, tørkepapirholder, og magasinholdere i kurv og hvitt

Og helt til sist...
så ønsker jeg meg denne jakken fra Marin Alpin. Jeg fikk buksen til jul av min kjære!

Foto: Marin Alpin, montasje MT3

Ja, det er ihvertfall lov å drømme.....og håpe!


Ha en fin dag alle sammen!

11 kommentarer:

Trude`s hverdag sa...

Koselig med bursdag, har det selv om et par uker .Dette året er det rundt tall for meg. Burka serien er sååååå fin har chips, popcorn og godis krukkene i beige:-) Ønsker deg en fin dag :-) Klem Trude

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Trude! Gratulerer på forskudd med dagen din! Rundt tall, det er ikke verst! Håper du får en koselig feiring! Har du anelse om hva disse bollene koster? Ha en fin dag du også! Klem

Vilmershus sa...

Heia og takk for koselig hilsen hos meg;) å såå mye fint du hadde på ønskelisten din.Jeg har slike boller fra Bruka og er så fornøyd .Husker ikke hva de kostet-men ikke spesielt dyre tror jeg.Ønsker deg et riktig godt nyttår og lykke til videre med bloggen.Lagt meg som følger-koselig å følge deg og bli kjent med deg.Klem fra Vera❤

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Vera! Tusen takk for koselig hilsen! Jeg ble så glad da jeg så at du blir med meg på veien videre! Jeg er fortsatt ganske så ny i dette med blogging, så det er godt å ha med seg noen erfarne bloggere på veien i blogglandia!
Ha en fin kveld, og godt nytt år til deg også!

Henriette sa...

Du hadde masse flotte ting på ønskelisten!!
Koselig blogg du har:) takk for koselig komentar på min blogg:)

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej Notre de maison- Mamma till tre!

Vad glad jag blir att du lägger dig som följare av min blogg!!
Det värmer verkligen!
Även tack f att du tyckte det var bra skrivet.
Nu när du skrev till mig fann jag ju också vägen till dig. :-)

Härligt att fylla år snart!
Hoppas att du får många av dina önskepresenter.
Jag älskar också Riviera Maison, ska du veta.

Må så gott!
Kram

♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

mirjamsdrøm sa...

Masse fint på denne ønskelisten!
Blir nok mange turer til Meretes Atelier for meg fremover;)
Og bollene fra Bruka er gøye!
Ha en fin kveld videre!!
Klem

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Frk Vit! Så koselig å se at du tok turen inn hit til meg også! Jeg er inne på bloggen din nesten hver dag, og smiler like mye hver gang. Du er utrolig flink til å skrive, og jeg håper du finner veien inn hit igjen. Ha en fin kveld!

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Heisan Mirjam! Ja, du klarte å jo å inspirere meg mht GG, flotte ting der ja, men mye i rødt? Jeg går veldig og håper på de bollene fra Frk.Olsen. Faktisk har jeg allerede lagt dem av, og tipset mannen og mamma og de, så jeg hååååååper at en av dem tar hintet.... Ha en fin kveld!

Ellen Louise sa...

Hei! Tusen takk for søte ord på bloggen min:) Fine ønsker du har! Jeg har også lyst på sånn skål med "godis" på:D

Den ene gyngehesten ligner veldig på den fra Lene Bjerre, men det er ikke det. Klarer ikke huske hvor jeg kjøpte den, men det var i København. Den med glitter er fra Åhlens et par år tilbake..

God helg til deg!
Klem fra Ellen Louise

Albertines verden sa...

Heisan. Hyggelig at du fant meg, og at du likte det du så. Skal bli spennende å følge med på en ny, når jeg har litt tid til overs. God helg. Albertine...