lørdag 3. desember 2011

Happy Birthday to you...

Utsnitt fra borddukene.

I dag har lillebror bursdag, hele 1 år er han blitt. Utrolig som tiden har gått, og merkelig å tenke tilbake på hva jeg gjorde akkurat i dag for 1 år siden. Det er nesten som om det var i går.

Dagen ble startet av to stolte storebrødre som satt på stoler ved babysengen og sang bursdagssangen så det hørtes gjennom hele huset. Så var ikke lillebror våken da de kom inn på rommet, så ble han det ihvertfall i løpet av sangen..! Veldig koselig!

Veggbilde.

 I dag har vi pyntet og gjort klart til selskap senere i dag, og imorgen. Det blir koselig! Det blir middag og kake/dessert, og leker for barna. 

En liten overraskelse til ungene har vi også ordnet. De skal få se "Biler 2 " filmen på storskjermen / prosjektoren i kjelleren , og det blir artig tror jeg! 


 Jeg synes det er så gøy å pynte til barnebursdag, og da skal det være tydelig at det er barnebursdag også. Så her er det ikke tatt frem hvite duker og sølvtøy, men bursdagspynt så det holder!Banner og serpentinere.


  
Begge de to store guttene våre hadde Ole Brum som temabursdag da de ble 1 år, så da er det jo gøy å ha det likt. Så inntil videre er det bannere og flagg over alle vinduene på stua og kjøkkenet, og stort bilde på veggen. Bursdagsbarnet har nok ikke de store preferansene riktig ennå, men han blir nok like bestemt som sine to storebrødre når den tid kommer.. 

 
 Ole Brum ballonger i grønt, gult og lilla, og serpentinere med Tigergutt og Ole Brum. 


 Tallerker og tilbehør til alle barna som kommer i burdagen, mens de voksne skal få vanlige tallerker. Bursdagslys med tall på, og fløyter. 


Angrer akkurat like mye hvert år på at ungene får dem, men de har så mye glede av det også, så litt bråk, - det går fint!


Og bursdagsgaver, det hører til i en bursdag! Lille skatt har fått Fischer Price bamse som danser og spiller musikk fra oss. Nøkler med lyd, tigerguttbamser og sangbok fra Fisher Price fra storebrødrene sine. 


Og kaker....det må til! To marsipankaker med Ole Brum pynt. Fyllt med valnøtter, krem, bringebær og vanilje.
Jeg synes de ble skikkelig fine, 
hva synes dere?

skal vi ha pannekakelunsj, og så må jeg begynne på middagen etterhvert. Ha en strålende dag alle sammen!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Gratulerer så mye med dagen til minstemann! Håper dagen blir fin. Du har som vanlig pyntet masse, og det ser veldig koselig ut. Ha en flott bursdagsfeiring!

Anonym sa...

Så koselig, det ble sikkert en fin dag! Har du bakt kakene selv? Har lurt på hvor en får tak i slike bilder til å ha på kakene. De må jo kunne spises? Fine var de uansett!

Anonym sa...

Ole Brum er koselig bursdagspynt ja! Ble både nusselig og fint! Håper dagen ble god;)