lørdag 12. november 2011

Små og store gleder, og Riviera Maison

I går hadde vår mellomste sønn innskriving på skolen, en utrolig koselig og fin dag! Han var så stolt, og tegneboka han fikk fra rektor fikk nesten ikke ligge i ro; selv ikke under middagen. Koselig. Vi fikk en fin omvisning på skolen, og jeg tror han gleder seg veldig!

Etterpå dro vi til byen, og handlet litt til jul. Og jeg....fikk med meg noe helt fantastisk hjem. Noe som jeg har hatt lyst på lenge, og endelig står det her hjemme hos oss!!!

For ingen bytur er komplett uten en tur til Z hos Laila, for jeg elsker Riviera Maison og produktene deres. Hele butikken er jo bare fantastisk...lekker...flott!! Der fant jeg også litt julepynt, men det får bli med hjem neste gang jeg er i byen. Det som fikk bli med hjem denne gangen var denne....

Foto: Notre de Maison

En nydelig champagnekjøler fra Riviera Maison! Hjemme hos oss blir det ikke akkurat drukket så mye champagne, men jeg vil bruke den til blomster, eller til frukt og nøtter, eller til julepynt..., men først skal den bare stå og skinne i sin enkelhet til jeg får tak i hvite julestjerner og amaryllis, mose og kongler, og lager julens første blomsteroppsats. Blir en flott centerpiece tenker jeg, når den står midt på et julepyntet spisestuebord!

Foto: Notre de Maison
 

Blank kant mot matt innside.
Står fint til hverandre.  
Foto: Notre de Maison

Jeg liker veldig godt at den er matt inni. Tror det fort kunne blitt litt "mye" hvis den hadde vært like blank inni som utenpå.

Foto: Notre de Maison


Spisestuebordet vårt har plass til 12 stoler, og da kan det godt ha litt store ting som bordpynt. Denne champagnekjøleren skal stå fremme på bordet hele året, og jeg synes det ble så fint...

Foto: Notre de Maison

Hva synes dere?

6 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Den var utrolig lekker. Passet veldig godt på spisebordet ditt.
Ønsker deg en fin lørdag
klem

Anonym sa...

Det skal åpne avdeling inne på hødnebø butikken på sørlandsparken

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Nei, så gøy! Lurer på når de åpner! Blir kanskje noen gode tilbud? Takk for tipset, og ha en flott helg videre!

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei Eva Elisabeth! Tusen takk, så koselig! Er det ikke bare herlig når en får hjem ting en har ønsket seg lenge, og kan glede seg over hver dag. Ha en flott lørdag du også!

Marimor sa...

Heisann:)
Jeg og elsker Riviera Maison!

Den var nydelig og passet perfekt på bordet ditt:)

Ha en fin søndagskveld!

Klem Mari

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

Hei! Tusen takk! RM har så mange vakre ting, nesten vavskelig å velge! Har du sett den flotte julepynten? Helt nydelig..