torsdag 13. oktober 2011

Nye gardiner til stua..

I dag var det minusgrader ute. Frost på bakken, og kald, blå høsthimmel med strålende sol. Ingen tvil om at det går mot kaldere tider, og jeg, - som mange andre, får behov for å gjøre det lunt og koselig rundt meg. Jeg har derfor sett litt etter liftgardiner til stua, noen som kan kombineres med de jeg allerede har som sidegardiner, men som kan senkes og skjerme for lav høstsol. 

I går fikk jeg mail fra Hansen & Dysvik om 30% salg på alle varer i hele butikken, inkludert de som var nedsatt! Salget varer bare i tre dager, fra midnatt 13.okt til midnatt søndag, så løp og kjøp!
http://www.hd.no/


Jeg synes den gardinen jeg har på soverommet er kjempefin, og prøvde den i stua i går. Den passet perfekt, men jeg må nok ha den i hvit. Da passet det jo utrolig godt med dette salget, 
og hver liftgardin fikk den hyggelige prisen av kun 80.- kr!

Det er jo helt utrolig, og betyr at om få dager
er fem vakre, hvite liftgardiner på plass i stua vår. 
I tide til at huset fylles av gode venner fra fjernt og nært 
til den årlige vennefesten vår neste helg.


Jeg legger ved et bilde av den grå gardinen 
jeg har på soverommet også, 
da det er ikke så lett å se monogrammet på den hvite. 

2 kommentarer:

mirjamsdrøm sa...

For en salgsteft du har! Håper jeg får samme evne til å komme over kupp, når jeg en gang har et hus å kuppe til:)
Og høstfest med venner, høres kjempekoslig ut! Ikke farlig å invitere på besøk i det store flotte huset deres! Nyt høsten videre, snart er kong vinter her ;)

Mamma til tre sa...

Heisan! Så koselig! Joda, jeg har vært heldig og truffet på en del tilbud og salg, og jeg liker best å handle på salg! Da blir det jo mer til overs til andre ting! Ha en fin kveld!