onsdag 14. september 2011

Baconkylling med sopp og urtesaus


 Oppskrift:

 600 gram kyllingfilèt
  1 baconskive uten svor til hver filèt
(resten av pakken til soppstuingen)
150 gram kantareller ( hvis ikke fersk)
150 gram sjampinjong
1 løk
2 ss smør
2 dl matfløte
2 ss soyasaus
salt og pepper
frisk basilikum

Fremgangsmåte:

Legg en skive bacon rundt hver kyllingfilèt, 
og legg friske urter ( basilikum) under baconstrimmlene
Stek på svak varme over tid, så de blir saftige og gjennomstekte
Stek resten av baconbitene
Tilsett kantareller og sjampinjong og løk
Smak til med salt og pepper
Tilsett soyasaus
Hell over matfløte, la det koke inn til en tykk saus. 
Pass på så det ikke svir seg.

Server med kokte poteter, og et dryss finhakket frisk basilikum

(Originaloppskriften finner du på matprat.no, dette er min versjon).



Bon appetìt

Ingen kommentarer: