søndag 21. august 2011

Syv års bryllupsdag....

Idag, den 21.august har vi bryllupsdag. Syv år er gått siden vi hadde en fantastisk feiring som vi delte med venner og familie. En dag vi aldri vil glemme, og det er fortsatt minner derfra som bringer frem et smil hos oss begge.  Bryllupsdagen er en spesiell dag, det er vår dag, og den skal feires. Syv år;..ullbryllup er det visst...mon tro hvorfor det heter det?

Dagen skal ihvertfall markeres med en god middag, en kveld i armkroken, og en deilig rødvin. Et stearinlys eller to, og en god film. Med tre småtroll i huset, er de små timer i et stille hus herlige, og bedre enn hvilken om helst flott restaurant. Det viktigste er å være sammen, vår lille familie. Vi er heldige som har fått tre skjønne gutter i årene vi har hatt sammen, et hjem vi har laget fra det kun var en skisse. Gode og nære venner, slekt og familie i nærheten, gode naboer og jobber vi trives i. Vi har mye å være takknemmelige for, og mye å feire. 

Her er litt bilder av de flotte blomstene som ble med hjem i går...

Weddingday and weddingbliss
I will cherish all of this
through the days and years to come
married life is never done
I will love you through it all
the sunny days, the rainy fall
No matter what the future brings
our love is sealed within these rings..
                                                             ©GLD2011
 
 Kakepynten til bryllupskaken...som kom med flypost fra Texas, USA.
Vognen tas av, og settes rett på kaken.


Diademet, eller er det tiara det kalles? Synes ennå det er utrolig vakkert. 
Disse står fremme sammen med champagneglassene vi tok vår første skål i som gifte,
og kjolen henger ennå i skapet. Gode minner, som får meg til å smile..


8 kommentarer:

Mirjam sa...

Gratulerer så mye med dagen deres!!! Den kommer jeg til å huske heretter,siden det også er en festdag hos oss :) Håper dere alle får en flott dag! Kos dere masse!!!

Mamma til tre sa...

Tusen takk, Mirjam! Det var hyggelig! Kos dere masse i dag dere også! Klem

Anonym sa...

Gratulerer med bryllupsdagen til dere begge :-). Nyt kvelden...

Mamma til tre sa...

Tusen takk;), og takk for at du tok turen innom bloggen min!

Randi sa...

Gratulerer med bryllupsdagen :) Nydelige blomster du har fått!

Har vært innom noen ganger, men bare via mobil, så ikke fått kommentert før nå. Det diktet/sangen du skrev lengre ned er så rørende, hører på den sangen ofte og den er virkelig en tankevekker!

Gleder meg til å følge dere videre :)

Mamma til tre sa...

Hei Randi! Så koselig at du har vært innom, og takk for at du vil følge med videre! Kjempekoselig å høre! Nå skal vi kose oss med middagen, og så skal vi se "Brudens far". Måtte jo bare smile da den var på ikveld, mer treffende film på en bryllupsdag skal en nesten lete lenge etter;) Ha en fin kveld du også!

Anonym sa...

heisann! hvor fikk du tak i den flotte vogna med brudeparet? har kjempelyst på en! kjekt hvis du kunne sendt meg linken til isabelles_@hotmail.com

Mamma til tre sa...

Hei! Takk for koselig kommentar! Jeg bestilte den fra Texas, men linken har jeg dessverre ikke lenger, det er jo noen år siden;). Jeg har ikke sett akkurat den siden, men sett flere andre som var til salgs samtidig. Stativet/plattformen den står på kan tas av, men kommer sammen med vognen og brudeparet ( som sitter fast på vognen). En rask sjekk på google kom frem til denne:
http://www.bridalxpress.com/servlet/the-94/just-married-carriage-figurine/Detail
Lykke til!!